Gönderen Konu: tek kapı, benzinli 3.5 milyara golf aramak mantıklımı ?(satılık aranıyor)  (Okunma sayısı 25423 defa)

Çevrimdışı fatih_06

• Profili Görüntüle

Çevrimdışı theblade

• Profili Görüntüle
beni biraz uğraştırcak ama sıkıntıyada sokmıcak köklü bi tarihi olcak derste öğrendiklerimi arabam üstünde uygulayabilcem öyle bişey arıyorum ama öğrenci işi olcak aynı zamanda :)  vosvosa tüp kaçakmı takılıyo işletiliyiomu bunlarda sorun ama sonuçta mk1 de vosvosda uğraşılası ve sevimli arabalar :)
peugeot 206,golf mk2

Çevrimdışı panik

• DÜŞ GÖRDÜM
    • Profili Görüntüle

Çevrimdışı theblade

• Profili Görüntüle
buda iyi gibi arkadaki spoyler tarzı şeyi sökersek.. bide pazarlığa girersek ama yakıt ve tüp hakkında bilgi alabilrmiyim 3 tane vosvosu olan arkadaştan :)
peugeot 206,golf mk2

Çevrimdışı Han

• Her Şey Golf Mk1 ve Dostluk İçin.
    • Profili Görüntüle
Vosvos her zaman mk1 den fazla yakıyor sahibi olan arkadaşlardan öğrendiğim kadarı ile :D sana bir 1.5 mk1 bulalım diyeceğiğmde sende 3-4 milyara sorunsuz araç arıyorsun bu rüyadan uyanman lazım :D
işin içinde erci var ise gerisi teferruattır :D
http://GolfMk1Ciyiz.Biz Her Şey Golf Mk1 İçin

Çevrimdışı theblade

• Profili Görüntüle
tamam abi kesin hedef 3.5 - 4.5 arası tek kapı mk1 :)
peugeot 206,golf mk2

Çevrimdışı fatih_06

• Profili Görüntüle
vosvos a tüp işletilebilir sorun yok ama herkes ben dahil nedense kaçak kullanıyor :D bakımları düzenli yapılırsa kolay kolay arıza vermez öyle kibar arabalar değil istediğin kadar sök tak elinde kalmaz. düzgün bi vosun konforu üst model birçok arabadan daha iyidir en çok dikkat edilmesi gereken hususlardan biri kaloriferin düzgün çalışıyor olması lazımki kışın sorun olmasın bi çok rivayette çabuk hararet yaptığı motor yediği söylenir ama alakası yoktur çölde bile kullanabilirsin

yakıta gelince ilkine 1303tü hep benzinle bindim performans süperdi yakıtı orta halliydi 2.si 1200 pre benzinde çok yakıyodu lpg taktım mk1 den az yakıyor performans gene süper şimdi abim biniyor herhangi bi sıkıntı yok. 3.sü gene 1303 benim en son hesabımda 0.180 yakıyordu onu arkadaşıma sattım şu anda 0.200 tl yaktığını söylüyor. benim dizel 250 yakıyo ne iş anlamadım >:(

erci golften çok yakması doğru ama kullanmasını bilirsen aynı yakıta aynı yolu gidebilirsin vosvos bu naapacağı belli olmaz >:D

Çevrimdışı theblade

• Profili Görüntüle
peki uzun yol tecrübesi varmı :)
peugeot 206,golf mk2

Çevrimdışı fatih_06

• Profili Görüntüle
uzun yol derken ne kadar yol gideceksinki bu araçlarla sürekli şehirler arası yolculuk yapan insanlar var dediğim gibi bakımlı olursa fizana kadar gider problem olmaz ama kronik olarak senede bi  gaz debriyaj  teli kopabilir yanında yedek bulundurmak şart ;)

Çevrimdışı fatih1708

• Profili Görüntüle
vos benzinde iyi yakar onu söyleyeyim.1600motorlar ş.içi 9 litrenin altına zor iner 1300 olanlar özelliklede düz camlar biraz daha hafif oldukları için bir ihtimal 8litre civarı yakabilir ş.içi bende düzcam 1300 var açıkçası 40krş'tan aşşağı yakmıyor antalya şehir içinde ki öyle aman aman trafikte yok.mk1 diesel aynı yolda 20krş kadar yakıyor.az buz fark değil.vosvosa tüp takarsın fakat 2tip var egsoz ve yağ ısıtmalı sistem.eksoz ısıtmalı daha randımanlı olur fakat onu ruhsata işletemezsin,yağ ısıtmalı yağ basıncını düşürüp motorun yağlamasını zayıflatıyor diyorlar bunu ruhsata işletirsinde bununda motoru yediğini söylüyorlar.neticede aslında tüp sistemi pek hava soğutmalıya göre değil.ayrıca vos klasik arabadır orjinalliğini bozarsın.birde işin öbür ucuna bakarsak vosvos bambaşka bir dünyadır.onun yakıtını düşünmezsin,eğer altında iyi bir parça varsa ışıkta yanında porsche cayenne durur millet yine durup sana bakar,onun o tatlı sesini duymak hergün yola çıkmak istersin,bazen kendini arabanın yanına inip onu okşarken bulabilirsin...dedimya bambaşka bir dünyadır vosvos.sevenide bir başka sever bir başka toplanır.dünyada kullanıcıları birbirine o kadar bağlı kulüpler kuran organizasıonlar düzenleyen başka hiçbir araba yoktur.vosvosla sürat yapmak istemezsin,çünkü isteyeceğin son şey yolculuğun kısa sürmesidir,ağar ağar gideceksin vosvosla.ve bunun dışında iyi bir vosvos asla ucuz değildir.10.000tl gibi rakamlara güzel bir parça bulunabilir bence en az.vosvos bir araba olmaktan çok bir hobidir,hemde lüks bir hobi.farklı düşünende olabilir ama durum bence durum bu.

Çevrimdışı mk1afu56

• Profili Görüntüle
ben antalyada ıst a geldım tek kapı dizel arabam 81  750 km yol 4 vıtes oldugu ve dızel oldugu ıcın gurultu ve sarsıntı olabılıyo 100 ve ustunde yınede keyıdlı yol  guzelse kaymak gıbı gıdıyo araba . ama 2 kere durdum oda ıhtıyac ıcın 4 sanzıman sehır ıcı ıcın ıyı 5 sanzıman s dısı ıcın.

Çevrimdışı ugurkrdg

• Profili Görüntüle
79 golf var kırmızı konya bakın yorumlarınızi bekliyorum

Çevrimdışı ssoner

• Profili Görüntüle
dizel daha ekonomik olur tabi, 80 model 1600 cc düz dizel rabbit ile çanakkale üzerinden istanbul-yenifoça-marmaris -datça-istanbul 380 lira yaktı, araba mil göstergeli yaklaşık 1200 mil yaptık, gayet ii bence

Çevrimdışı TEYOLOGY

• Profili Görüntüle
  • Otomobil: (fırsatı bulur bulmaz tekrar Vag'dayım)
mk1 piyasası son 2 yıl içinde çok ciddi yükseldi. tabiri caizse altın gibi değer kazanıyor. çünkü ekonomik, sorunu az, güzel, yaşıtları ile kıyaslandığında çok daha diri kalmayı başarabilmiş, hobi amacı güdülerek restorasyona kalkışıldığında aksesuarları hariç parça fiyatları ucuz.

tüm bunlar birleştiğinde eli yüzü düzgün araçlar toplanıp birer birer toplandı, ya da kıymet bilmeyenlerin elinde çürüdü gitti. piyasada adam akıllı el değmemiş mk1 kalmadı. kalanlar da maalesef ya kötü durumda ya da derli toplu ama fiyatlı araçlar. iyisi fiyatlı olunca piyasasını takip eden satıcılar da ölü araçların da fiyatlarını arttırıyor.

tabi bu işler biraz da kısmet işi. sağda solda kullanılmadığı için öylece yatan ama düzgün, toplanabilir araçlar da vardır eminim. hakkında hayırlısı.
Kamış ses verince ney oldum sanır, İplik gerilince yay oldum sanır.
Sarayda oturmakla padişah olmaz kişi,
Abdal ata binince bey oldum sanır.