Gönderen Konu: tek kapı, benzinli 3.5 milyara golf aramak mantıklımı ?(satılık aranıyor)  (Okunma sayısı 25424 defa)

Çevrimdışı arda_86xxx

• Profili Görüntüle
Çok güzel bir yorum manisa tarafındaydım tarla gibi denilecek yerde bir adamla görüştüm golf 1  i var hemen dikkatimi çekti ve araba bakmaya gittim araba gördüğüm bakımsız ama en diri arabalardan birtanesiydi satarmısın dediğimde ise kesinlikle hayır dedi.ilk sahipleriymiş. Satsa kesin alırdım telefonumu bıraktım .. dediğin gibi okadar fazla varki bulmak mesele ama...
mk1 piyasası son 2 yıl içinde çok ciddi yükseldi. tabiri caizse altın gibi değer kazanıyor. çünkü ekonomik, sorunu az, güzel, yaşıtları ile kıyaslandığında çok daha diri kalmayı başarabilmiş, hobi amacı güdülerek restorasyona kalkışıldığında aksesuarları hariç parça fiyatları ucuz.

tüm bunlar birleştiğinde eli yüzü düzgün araçlar toplanıp birer birer toplandı, ya da kıymet bilmeyenlerin elinde çürüdü gitti. piyasada adam akıllı el değmemiş mk1 kalmadı. kalanlar da maalesef ya kötü durumda ya da derli toplu ama fiyatlı araçlar. iyisi fiyatlı olunca piyasasını takip eden satıcılar da ölü araçların da fiyatlarını arttırıyor.

tabi bu işler biraz da kısmet işi. sağda solda kullanılmadığı için öylece yatan ama düzgün, toplanabilir araçlar da vardır eminim. hakkında hayırlısı.

Çevrimdışı TEYOLOGY

• Profili Görüntüle
  • Otomobil: (fırsatı bulur bulmaz tekrar Vag'dayım)
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-wolksvogen-adii-yeter-bence-bakk-bii-tas-gibi-74069833/detay
 :tamamdir

valla şu sahibinden.com uyanıkları beni paranoyak etti. resimlere bakıyorum arabanın "yok canım yanına gitmeye bile değmez" dedirtecek bir özelliği yok. ciddi ciddi eli yüzü düzfün duruyor.

ama açıklamalarda yazan "detaylı bilgi için görüşelim..." yazısı ulen yine ne çıkacak acaba dedirtiyor. belki de bir şey çıkmayacak. ama dedim ya paranoyak olduk çıktık.
Kamış ses verince ney oldum sanır, İplik gerilince yay oldum sanır.
Sarayda oturmakla padişah olmaz kişi,
Abdal ata binince bey oldum sanır.

Çevrimdışı STAK67

• Volkswagen Türkiye - 2
  • Hasan Ali
    • Profili Görüntüle
  • Otomobil: Golf 1 Cabriolet
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-ihtiyactan-satilik-guzel-golf-74086847/detay

gtidan çevirme sanırım.Torpido mk2 torpidosu 1.6 motorlu :) bence ideal tavandaki sunroof hariç koltuklar falanda fena drmuyor

Çevrimdışı STAK67

• Volkswagen Türkiye - 2
  • Hasan Ali
    • Profili Görüntüle
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-sahibinden-tek-kapili-golf-1-74084762/detay

buda bir ay kadar önce 2750 liradan ilan verildi :) 1 gün durdu ve satıyor şimdi bakılabilir ben aradım motorunda falan herhangi bi problemi yok dedi son 4e bırakırım diyo ama daha pazarlık yapılır hatta muayenesini yaptırıp 4e verirsede alınır :)

Çevrimdışı panik

• DÜŞ GÖRDÜM
    • Profili Görüntüle
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-sahibinden-tek-kapili-golf-1-74084762/detay

buda bir ay kadar önce 2750 liradan ilan verildi :) 1 gün durdu ve satıyor şimdi bakılabilir ben aradım motorunda falan herhangi bi problemi yok dedi son 4e bırakırım diyo ama daha pazarlık yapılır hatta muayenesini yaptırıp 4e verirsede alınır :)

valla paranız çok heralde, ben arabayı biliyorum, aman diyim

Çevrimdışı STAK67

• Volkswagen Türkiye - 2
  • Hasan Ali
    • Profili Görüntüle
hayırdır nesi var ki  ???

Çevrimdışı theblade

• Profili Görüntüle
2.750 yken bende denk gelmiştim satılmıştı ama o fiyata kaçırıpda 4 e almak adama koyar :) bide muayenesini bile yaptırmamış
peugeot 206,golf mk2

Çevrimdışı aykuttuncer

• Profili Görüntüle
araba çok yıkık duruyor heryerı kurcalanmıs bence gorunen koy :)

Çevrimdışı panik

• DÜŞ GÖRDÜM
    • Profili Görüntüle
valla kurcalanmış mı bilemem de ben aydınlıkta gördüğüm araba sanırım bu. iç döşemeler, kaporta, boya çok kötü vaziyetteydi adam gti sanıyordu arabayı ama değildi. yani çok uğraşmak lazımdı adam etmek için... ama şimdi bir daha baktım da emin olamadım ya, enka'dan aşağı inen sokağın köşesinde duruyordu.

Çevrimdışı TEYOLOGY

• Profili Görüntüle
77 modellerde uzun tip stop var mı?

Çevrimdışı STAK67

• Volkswagen Türkiye - 2
  • Hasan Ali
    • Profili Görüntüle
77 modellerde uzun tip stop var mı?

yok ama stoplara o kadar takılmamak gerek diye düşünüyorum küçük bi işlemle kısa tip yerine uzun tip stop takılabiliyo

Çevrimdışı TEYOLOGY

• Profili Görüntüle
yok ama stoplara o kadar takılmamak gerek diye düşünüyorum küçük bi işlemle kısa tip yerine uzun tip stop takılabiliyo

kurcalanmış mı kurcalanmamış mı noktasına gönderme yapmak istedim sadece. en azından arka tarafta işlemi var. o kadarını söyleyebiliriz.

ha işlem kolay mı? çok kolay. ya arka paneli komple değiştirirsin ya da kestirirsin. ama sanırım kimse keyif için yapmaz bunu. bence arkadan kazası var. (şüphe)

Çevrimdışı STAK67

• Volkswagen Türkiye - 2
  • Hasan Ali
    • Profili Görüntüle
kurcalanmış mı kurcalanmamış mı noktasına gönderme yapmak istedim sadece. en azından arka tarafta işlemi var. o kadarını söyleyebiliriz.

ha işlem kolay mı? çok kolay. ya arka paneli komple değiştirirsin ya da kestirirsin. ama sanırım kimse keyif için yapmaz bunu. bence arkadan kazası var. (şüphe)

olabilir valla :) 2.750yken satılmasa ben müşteri olacaktım araca 1.6 motor ve sunroof var sonuçta tek kapılı bi araç projeye gidecek cinsten