Gönderen Konu: Arkadaşım bu iki araçla ilgileniyor golf 4 gtı ve audi 1.8T  (Okunma sayısı 18663 defa)

Çevrimdışı ALPER.

• Profili Görüntüle
Ynt: Arkadaşım bu iki araçla ilgileniyor golf 4 gtı ve audi 1.8T
« Yanıtla #56 : 10 Ocak 2012, 00:41:17 »
yav gani haklısın da yok valla da yok billa da yok  ;D

ya elinde nakit para hazır kıta bekliyeceksin,vakit ve araba skıntın olmayacak, düştüğü anda kapacaksın; ya da paraya kıyıp yeni alıcaksın performanslı araç almak zor zanaatmış. :( millet okeye döndürdükleri arabaları satıyor, iyi kondisyonda olanlar da satmıyor, ya da fazla istiyor.

istanbuldaki gti vardı senle istişare ettiğimiz, ilandan kalkmasına rağmen aradım bunu almadan önce, satmış adam :D o derece sapık oldum yani :D ilandakileri değil ilandan kalkanları da arıyorum

ben anlamıyorum, millet samanlıktan ne arabalar çıkartıyor, bi bize de denk gelse ya

Çevrimdışı freegane

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #57 : 10 Ocak 2012, 00:50:50 »
elinde para hazır olacak ben onu bilir onu söylerim :) benim için bitti artık o işler  elimde yine Golf alacak para var yine ben malzeme getirtiyorum  :( bu işleri bırakınca ilk işim GTI almak olacak nasıl olsa suzi var her işimi görüyo bekleme sıkıntım yok  :D

Çevrimdışı ALPER.

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #58 : 10 Ocak 2012, 08:04:34 »
sen r32 kit ayır bi tane kendine ;) hepsini de satma  ;D

Çevrimdışı SpeedyTR

• WeLoveToRide!
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #59 : 11 Ocak 2012, 13:29:01 »
Samanlıkta saklı olanları bulmak için Hamit'le takılmak lazım :D bi yerlerden bulup çıkartıyor, efsunlu adam  :D ;D bana da Mk1 virüsü bulaştıracak yakında, ondan korkuyorum :D off offf :bekleriz: :t