Gönderen Konu: golf 4 otomatik şanzuman yardim lütfen!!!  (Okunma sayısı 2339 defa)

Çevrimdışı cezakiller

• Profili Görüntüle
golf 4 otomatik şanzuman yardim lütfen!!!
« : 09 Ocak 2012, 22:01:20 »
arkadaşlar  bugun sabah kaltim aracımı çaliştirdim frene bastım ve vitesi (p) den (d)  ye almak istedim  p den d ye hiç bi şekilde geçiremedim  arba orda öylece kaldi   bu neden olur bilen arkadaşlarim abiilerim varsa  lütfen bi yardimci olsun  ... :(

Çevrimdışı ogretmen_ankara

• 2001 Golf Comfortline Red
    • Profili Görüntüle
Ynt: golf 4 otomatik şanzuman yardim lütfen!!!
« Yanıtla #1 : 11 Ocak 2012, 09:00:02 »
Düzeldi mi arkadaşım nasıl oldu son durum nedir? Benim hiç başıma gelmedi, yoksa yardımcı olurduk.

Çevrimdışı cezakiller

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #2 : 11 Ocak 2012, 10:43:44 »
Düzeldi mi arkadaşım nasıl oldu son durum nedir? Benim hiç başıma gelmedi, yoksa yardımcı olurduk.

sorunu buldum  küçücük bir parça koskocaman arbanin gitmesini böle engeliyomuş fren müşiri arza yapmiş fren lambalarim yanmiyodu  dikatimi çekti  otomatik şanzumanda freni algilamiyodu dedim kesin fren müşiri  gitim  bi tamirci abimizi buldum  saolsun haledi verdi  böle bi sorun başiniza gelirse şaşırmayın :D küçücük bi parça 15 tl    yardimici olan  olmayan butun herkese teşekürler :D  ögretmen ankara  düşünmen yeter teşekürler :D

Çevrimdışı ogretmen_ankara

• 2001 Golf Comfortline Red
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #3 : 11 Ocak 2012, 10:55:46 »
sorunu buldum  küçücük bir parça koskocaman arbanin gitmesini böle engeliyomuş fren müşiri arza yapmiş fren lambalarim yanmiyodu  dikatimi çekti  otomatik şanzumanda freni algilamiyodu dedim kesin fren müşiri  gitim  bi tamirci abimizi buldum  saolsun haledi verdi  böle bi sorun başiniza gelirse şaşırmayın :D küçücük bi parça 15 tl    yardimici olan  olmayan butun herkese teşekürler :D  ögretmen ankara  düşünmen yeter teşekürler :D

Neyse geçmiş olsun, büyük bir sorun olmadan çözmüşünüz.

Çevrimdışı metalteo

• ilker
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #4 : 11 Ocak 2012, 21:03:49 »
geçmiş olsun bizimde aklımızda bulunsun :)