Arkadaşlar, az önce bi arkadaşım aradı konuştuk, geçen hafta bir kaza geçirmişler, Ankara da olan bilir, etlik realde dönerken bizim arkadaş yola fazla çıkınca bir araç gelip vurmuş, trafiği çağırmışlar, anlaşın demiş trafikçiler, hatayı yüzde 100 olarak bizim arkadaşa vermişler...Neyse aracı şimdi serviste yapılmış, servis 3500 TL de fatura çıkarmış, fakat şuanda kasko şirketi ödemeyi malesef yapmıyor, serviste aracını vermiyor dolayısı ile, Arkadaşımın hyundai accent era aracı var, 3 yıldır, yani sıfır almıştı, aldığından beri axa sigortadan kaskolu...Kasko şirketinin sunduğu sebep ise şu, Kaza tutanağı doldurulurken, aracına çarpan kişi saat 17.00 de olan kazayı, o heyecanlamı artık bilemiyorum 18.00 olarak yazmış, kasko şirketi de 17.00 de olan kazayı 18.00 olarak yazmışınız, bu belgede sahtekarlığa girer, dava açarız demiş, ve ödemeyi yapmayacağını bildirmiş, dediğim gibi arkadaşım da beni aradı, böyle bir durum var mı diye, ben de çok saçma olduğunu söyledim, çok mantıksız geldi ve inanamadım,
bu durum ile bilgisi olan var mı arkadaşlar? Bir yardımcı olsanız bilen varsa...