Arkadaşlar herkese selamlar, aranıza yeni katıldım. yaklaşık 2-3 hafta önce, golf 4 comforline lpg, dijital klima, antrasit mavi renginde yeni bir aracım oldu.
ancak aldığımda arabanın climatronic göstergesinde ve ana ekran göstergesindeki dereceler değişkenlik gösteriyor. örneğin ikisi de aynı anda (-45), 15-20 dakika sonra normal hava şartları (+5), gibi değişken sıcaklıklar... aldığım kişi arabanın motorunu yıkattığında su kaçtığından arada bir böyle olduğunu söyledi, almadan öncede gösterdiğim özel serviste climatronik hatası verdiğinde önemsiz bir hata olduğunu söyledi fakat hala aynı sıkıntı var. artı olarak gerek econ modunda gerekse climadayken aman aman çok bir sıcaklıkda vermiyor, (yaklaşık olarak 40-45 dk uzun mesafe yol gidiyorum arada, hiç bir değişiklik yok) hararet göstergesinde sıkıntı yok. antifiriz yeni değiştirdim. arabayı muğladan aldım. hep orada kalmış. ben de konya akşehirdeyim. malum soğuk burası, acaba diyorum muslukların da mı bir sıkıntı var, henüz ustaya ya da servise götürme fırsatım da olmadı, , gerekse econ modunda en yüksek sıcaklığa alsamda tam sıcaklık vermiyor.
Paylaşımlarınızı bekliyorum.