Gönderen Konu: ACİL YARDIM.ELEKTİRİK PROBLEMİ VE ÇEKİŞ KAYBI.  (Okunma sayısı 1936 defa)

Çevrimdışı barcode06

• Profili Görüntüle
Arkadaşlar aracımı 4 ay önce aldım o gün bugun aracımda çekiş kaybı var.Göstermediğim usta kalmadı nedeni ya ondan ya bundan dediler.Hepsını yaptırmaya kalksam 2.000 tl den aşagı cıkamam.Aracım 2001 comfortlıne arcıma sonradan sis farı takılmış ancak çalışmıyordu.ilk aldığım gün sis farlarını yaptırdım.yaptırdıgım gunden berı aracım hergun harket etti.gece gunduz farlar açıktı.bu sabah arabyı calıstırdıgımda ısındıkdan sonra farları actıgımda rölantının dustugunu gordum.bır kaç kez açıp kapadım hep aynısını yapıyordu.farları kapadım yola cıktım.aracım mukemme gıdıyordu.20 km yol geldım.acaba tam ısınmamıstı ondan mı dedım farları yenıden açtım yine  düşme var.Bunun çekiş kaybı ile nasıl bır alakası var.Ayrıca ankarada bildiğiniz iyi bir elektirk ustası varmı?
  Şimdiden ilginiz için teşekkür ederim.

Çevrimdışı barcode06

• Profili Görüntüle
Ynt: ACİL YARDIM.ELEKTİRİK PROBLEMİ VE ÇEKİŞ KAYBI.
« Yanıtla #1 : 16 Ocak 2012, 17:19:29 »
Gerçekden çok yardımcı olduğunuz   :t :t >:( :( :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Çevrimdışı nesquik

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #2 : 16 Ocak 2012, 17:26:00 »
TAM OLARAK EMİN OLMAMAKLA BİRLİKTE AKÜNDEN ŞÜPHE DUYUYORUM..
SHELL RESMİ SİTESİNDE ARAÇ KULLANIM TEKNİKLERİ VE YAKIT TASARRUFU KONUSUNDA SÖYLE BİR ÖNERİ WARDI:
ARACA BAĞLI ELEKTRİK SİSTEMİ ARTTIKÇA YAKIT SARFİYATIDA ARTACAK DİYE, DEMEKKİ YAKIT ARTIYORSA MOTOR GÜCÜNDEN YİYOR DİYE Bİ TAHMİNDE BULUNMUŞTUM..
Bir GOLF görürsün<br /><br />Çooook beğenirsin  Kolay  elde edersin  Zor vazgeçersin....
[/font]

Çevrimdışı barcode06

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #3 : 16 Ocak 2012, 18:06:51 »
hımmmmmmm. ::) tork kaybı var da.farlar bunu nekadar etkılıyebılır.buyuk bır ıhtımal kaçak var bundan kaynaklı tork düşüklüğü olabılır herhalde.çarşamba gösterecegım ıyı bır elektırıkcıye.Sonucu yazarım.