evet ama borada durum golf gibi değil işte, bora 1.8t olduğu zaman "gli" oluyor, bu araba pek o havayı vermedi bende, eğer öyleyse ben de yazılırım aracı satınca
arkadaşlar boranın 1.8t si var avrupada ve amerikada nasıl olduysa türkiyede yok aynı golf 1.8tlerin çok çok az olması gibi eskiden boranın 1.8 4motionunu görmüştümde çok şaşırmıştım bizim ülkemizde az yakan araçlar daha çok tutulduğu için yani az yaksında gitmesin problem yok şeklinde ve adamlar 1.8 araç fiyatına 1.6 araç satabildikleri için getirmiyolar bunları ne gerek var diye ben artık doğuşun gelen araçlar üzerindeki donanımları söküp parayla sattığını bile düşünüyorum
Bu motorların orjinal 150hp ve 180hp liklerini nasıl anlayabiliriz?ben yumurta kasa a3 1,8 t lerle ilgileniyorum bazıları orjinal 180 hp yazmış ilanlarında doğru mudur?
teyzeoğluyla zamanında yaptığım genel vw sohbetinde Almanya'da boraların yarısından fazlasının 4 motion olduğunu söylemişti. (Almanya'da yaşıyor). doğuş ithalat stratejisini müşterisine hoşşşluk yapmak üzerine kurmuş. araçlar Almanya'da satılması mümkün olmayan donanımlarla Türk müşterilere kakalanıyor doğuş tarafından. ve bu yeni değil. tek istisnası polo 6n2 dir belki de. 2000 yılında çift hava yastığı standart.sene 2012... polo 6R... çift hava yastığı standart. (çift hava yastığı mı kaldı yahu). zamanında tofaşın şahinlerde sağ aynayı opsiyonel olarak koymaktan utanmamasına benzemiyor mu?
AGU nun diğer 1.8T lere göre gaz teli ile çalışması,vvt olmaması, large emme portlarına sahip olması,döküm değil forget piston kol ve krank a sahip olması ile tunerların daha kolay doldurabildiği bir motor olduğunu öğrendim.
konuyu azcık dağıtacağım, 1.8 t arayanlar için bir seçenek daha;http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-audi-en-iyisi-en-ucuzu-71573876/detay