nasip değilmiş bende çok isterdim siteden birine gtsin
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-cok-temiz-golf-mutlaka-gorulmeli-70016579/detay/çok hosuma gıttı aradım sol on camurluk ve kaput degısmıs nettekı ılanlarıda aramadan fıyat kıyaslaması yapma ara bak gercekten nette yazdıgı kadar temızmı
valla bende beyaz olsun temiz olsun diyorum sen ne zaman kaça almıştın
benım araba 19,500 e gitti komple orjinal değişensiz kazasız boyasız ahh ahhh Alıntı yapılan: mak.muh.erhan - 18 Ocak 2012, 17:08:57 kaç modeldi sizin araba
kaç modeldi sizin araba
kardesım araba temızse bu paraları cok rahat eder ben yaklasık 1 ay once aldım 2003 comfort lpg sunroof 16V 2 karıs boyası var sadece oylesıne bı ılan vereyım dedım 27 bın yazdım ılan koydugum gun bı adam aradı 25 tiko para vereyım dedı netıcede adamla anlasamadık ama gorusme bıttıkten sonra hemen ılanımı kaldırdım sımdı cıkar bırısı 27 teklıf eder versen olmaz vermesen olmaz yanı temızse bu fıyatları vermekten kacma deger kaybetmıyor bu araclar
mavi ile kırmızı ve tonları en tutulmayan renkler
gecen sene mart da aldım 105 000 km de 20.000tl aldım lpg de yok olsa almazdım zaten simdi 22 verdiler yok satmam dedimrenk kırmızı deilde beyaz siyah grı olmus olsa 21 kaparlardı senin arabayı.mavi ile kırmızı ve tonları en tutulmayan renkler
En tutulan da senin aracının rengi mi oluyor?