ipod bağlantıları ile ilgili de araştımalarım olmuştu. şöyle söyleyeyim, ipod ses çıkışı sadece 3.5 mm lik stereo soketle değil, aynı zamanda alt tarafında olan dock konnektör vasıtası ile de devreye bağlanır. teyp üzerinden şarkı, playlist seçimi, ipod un açma kapama işlemini yapan modellerin çok büyük çoğunluğu,ipod'a dock konnektör vasıtası ile bağlanır. Yani ipod sadece universal bağlantı ile bağlanmaz..
Bu tip modellerde stereo soket bulunmayabilir (internette stereo soket olan modelleri de gördüm, olmayanları da), almadan önce kontrol ettirmenizde fayda var..Sonuçta verdiğiniz para az değil, 250-300 YTL den bahsediyorsunuz..
Şunu da söyleyeyim, servislerde bu söylediğiniz ürünler cidden fahiş fiyatla satılıyor.Bir kaç mesaj yukarıda ben yaptığım benzer bir ürünün bu forumdaki sayfasına link vermiştim. Bana 35 YTL civarında maliyeti olmuştu bu uygulamanın. Toplu yapımda çok daha uyguna patlar, emin olun servislerde satılan ürünle arasında pek bir farkta yoktur.(Servislerdekinin görselliği daha iyi tabii
). Sonuçta güven olmayabilir, bozulursa ne yapıcam falan diye de düşünebilirsiniz ve haklısınız da..Ancak internetten falan da araştırabilirsiniz,bu işle uğraşan iyi firmaların ürünlerini bile servislerden çok daha uygun fiyatlarla alabilirsiniz.