Gönderen Konu: bagaj sivici  (Okunma sayısı 10077 defa)

Çevrimdışı ouzel2271

• Profili Görüntüle
Ynt: bagaj sivici
« Yanıtla #14 : 24 Eylül 2011, 14:59:42 »
saol usta yardımların ıcın deneyıp sana bılgı verecegım i günler..

Çevrimdışı ekrem_mkIV

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #15 : 27 Eylül 2011, 11:27:30 »
Benim bagaj sivicimin üzerine arkacam fıskıye hortumu yerınden çıkınca butun su sivice akmış ve oksitlenme meydana gelmiş. Bende arka kilidi söktüm sivic kilide plastık perçinli vaziyette perçinleri öldürüp sürgülü sivici söktüm aynısı ımkansız bende başka sistemle çalışan üzerinde 3 cm teneke ayağı olan basmalı sivic aldım böylelıkle çalışma prensibini değiştirdim. kilit açıldığında dil gidip sivicin tenekesıne basıyor oda aradakı kontağı sağlamış oluyor sivicin maliyeti 2 tl 15 dk da yaptım. bidaha sıkıntı çıkarmaz sivicin resmini eklerım. Eli tornavida tutabilen arkadaşlarıma kolay gelsin..... :tamamdir
http://www.google.com.tr/imgres?imgurl=http://www.bilwor.com/urunler/kck/rsm_2212445914.jpg&imgrefurl=http://www.bilwor.com/sivic-urun.html&usg=__iDtCzmqBa1e8E4ZwCcJH1rBBG3Q=&h=100&w=100&sz=2&hl=tr&start=100&zoom=1&tbnid=270WMPrbobOX5M:&tbnh=82&tbnw=82&ei=voqBTu79Goik4gSi5YiKBQ&prev=/search%3Fq%3Dsivic%26start%3D80%26um%3D1%26hl%3Dtr%26sa%3DN%26tbm%3Disch&um=1&itbs=1
« Son Düzenleme: 27 Eylül 2011, 11:36:41 Gönderen: ekrem_mkIV »

Çevrimdışı ilGhiNC

• Profili Görüntüle
  • Otomobil: 2009 Golf6 1.6 Trendline - Grafit Mavi --- 2015 Seat Leon 1.2 TSI Style Emocion Kırmızı Sunroof
« Yanıtla #16 : 01 Ekim 2011, 23:27:38 »
siviç kilidin neresinde tam olarak acaba???kolay mı bu işlem?
CRAFTER TDI 163 ps

« Yanıtla #17 : 24 Kasım 2011, 15:34:14 »
iyi günler düz bağlatınca siviçle işi kalmıyo ve sürekli yanıyo değilmi peki enerji kontağamı bağlı yoksa doğrudan aküdenmi geliyo denemedim

Çevrimdışı eyvah

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #18 : 20 Şubat 2012, 01:22:58 »
bu konu doğrultusunda benimde bir sorum olcak;bagaj kapısında sıkışma oldu kilitçiye gidildi ve bagaj kapısı açıldı.spreylede yumuşaması sağlandı...neredeyse bagaj kapısının kilitlenip kilitlenmediği bile belli olmuyordu ancak bu seferde alarm araçta açık kalmış olarak algıladığından sürekli devreye girmeye ortalığı ayağa kaldırmaya başladı...elektirkçiye götürdüm yapıldığı söylendi ancak eve geldikten 5-6 saat sonra alarm durduk yerde yine devreye girip ortalığı ayağa kaldırmaya başladı...başına böyle bir durum gelen var mı? yardımcı olursanız sevinirim...

Çevrimdışı ferhattasdemir

• Eksantrik sübap açar, motora benzin kaçar :)
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #19 : 21 Şubat 2012, 16:54:44 »
sivicin tek kolaylığı aracın parçalarını sökerken rahatlık olsun diye takmışlar yoksa düz bağlansa ne yazar. nasılsa görükmeyen yerde duruyor. kapı içinde. düz bağla gitsin işine kardeş

bu ne demek ya anlamadım. switch kapının açık olduğunu algılayıp ona göre iç aydınlatmaları ve kapı lambasını yakıyor ayrıyetten alarm sistemini de kontrol ediyor. parça sökümü ne iş anlamadım. düz bağladıysan kapı açık kapalı sürekli yanıyor o zaman
Eksantrik sübap açar, Motora benzin kaçar
Çok zorlama kelebeği, Araba altından uçar... :)