ben bu arabayla içi insan doluyken (çocuklar ve bir tane de bebek) yarım saat arayla viyadük üstünde iki kaza yaptım.ilkinde yarışan arabalardan biri sol ön tarafımdan (kaçla gidiyorsalar artık) çarptı, aracın önü havaya kalktı ve bariyerlere girip çıkmışım, araba emniyet şeridinde durdu motoru kapattım, indiğimde 30 mt bariyerleri yay şeklinde bükmüş ve 30 mt daha gittikten sonra durduğumu gördüm.bana çarpanların sağ tekeri kırıldı kaçamadılar.benim de bariyerlere çarpınca sağ amortisörüm kırıldı, ama kaportada çizikten başka birşey yoktu, bende şaşırdım.30 dk sonra reflektörü 100 mt geriye koyup, dörtllüleri yakıp emniyet almama rağmen gece 22.00 gibi yanımdan hızla bir araç koyduğum reflektörü ve su bidonunu hızını düşürmeden çiğneyip geçti ve bizim aracın sol arka tarafından çarptı, olay yeri aydınlık ve araç yanımdan geçmesine rağmen çok süratli olduğundan marka ve modelini dahi anlayamadım.araçta iki çocuk bir bebek ve bir kadın vardı, çarpmanın tesiriyle bizim araba havalandı ve topaç misali olduğu yerde döndü, ben hemen çaresizlik içinde ölüleri toplamaya gittim, hepsi de şaşırtıcı şekilde arabadan ağlayarak çıktılar, ne ölü nede en ufak yaralı olmadı, ikinci çarpmada arabanın sol arka tarafı yok oldu, sol arka teker arka kapının altına girdi, ama hiçbir camı kırılmadı, insanların yaşadığı alan sapasağlamdı, darbenin şiddetinden sağ ön tarafta komşunun bebeği elinde olan hanımın koltuğu kırılarak geriye yattı, ama sıfır zaiyat, 98 model polo classic ilk arabamdı.