Gönderen Konu: Sizce Nasıl Araba Gazda Ne Kadar Yakar  (Okunma sayısı 3987 defa)

Çevrimdışı AFiLLi.

• Profili Görüntüle
Sizce Nasıl Araba Gazda Ne Kadar Yakar
« : 21 Ocak 2012, 17:43:39 »
Arkdaşlar Merhaba 97-98 e 36 kasa 3.20 düz vites bmw alacağım Sizce Linkini Verdiğim Araba Nasıl Tanıyan Bilen Varmı Bunlar Gazda Ne Kadar Satıcı Gazda 300 kurus yaktığını söylüyor
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-orjinal-degisensiz-e-36-3-20-97-model-70409644/detay/
« Son Düzenleme: 21 Ocak 2012, 17:44:11 Gönderen: AFiLLi. »

Çevrimdışı mmartins

• Profili Görüntüle
Ynt: Sizce Nasıl Araba Gazda Ne Kadar Yakar
« Yanıtla #1 : 21 Ocak 2012, 18:11:18 »
kış ayları  30 kuruşu geçer tahminen...
ama en fazla 32 33  yakar..

Çevrimdışı serhat

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #2 : 21 Ocak 2012, 20:13:00 »
boşver usta bmw yi nerdn bilcen nasıl kullanıldı bidğn arabayla devam et bmw de olsa 97 model bi araba için bildiğn arabayı satıp onu alma riske gerek yok parçası v.s pahalı vwden, bi sorun çıkar hem arabadan soğursn hem cebin yanar sattğna pişman olursun golfüde 2000-2001 olsa tamamda 97 eskidi artk bunlar
« Son Düzenleme: 21 Ocak 2012, 20:13:56 Gönderen: serhat »
WOLFSBURG STYLE ;)

Çevrimdışı erdem325

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #3 : 21 Ocak 2012, 20:50:39 »
duzgun kullanilmis irzina gecilmemis alman arabasindan cekinmeyin..
mercedes ve bmw de ozellikle..
ama evveliyati cok onemli..
malumunuz 6 tokmak bmw lerin temizini bulmak biraz zor olabilir..
fiyatina yorum yapamam cunki piyasasini bilmiyorum..
bmw nin turkiyede parca skntisi olmaz, herseyini bulursunuz..
oyle parcalari da pahali falan degil..
hatta bircok parcasi vw den ucuzdur emin olun..
kronik bi skntilari yok diye biliyorum..
ayrica dedigim gibi temiz kulanilmis cani alinmamis bi bmw icin 222000km bisey degil merak etmeyin..
yakiti hakkinda birsey soyleyemem, kullananlar yada kullanmis olanlar yorum yaparsa daha saglikli olur..
ama oyle hayvani tuketimleri olan araclar degiller..
hatta duzgun kullanildiginda hacmine gore yakit tuketimleri de makuldur..
ustundeki motor onu acik bi motordur..
bmw de stroker olayi oldukca yaygin, hem ulkemizde hem de dunyada zibilyon tane ornegi var..
o motor blogunu 2.8 bile yapabilirsiniz..

aklima gelenler bunlar :)

Çevrimdışı rene

• Profili Görüntüle
  • Otomobil: Jetta Tdi
« Yanıtla #4 : 22 Ocak 2012, 13:22:15 »
Hava Filtresi ile sıralı 6 silindirin emsalsiz sesini duymak  mutteşem bi duygu   :o

ama temiz olmalıdır senden önce iyi kullanılmış olmalıdır.Km bazında ise bir mercedes ile bir tutulamaz çünki Mercedes gibi çok yüksek km leri göremez genel olarak denendi onaylandı.Bunun yanında fotodaki arabanın direksiyonuna kaplanan deriyi sök at olmuşmu o hiç  :saskin:
Döşeme yapılmış ama rengi pek tutmamış sen bilirsin E36 eskimayen eskimeyecek bi kasadır özellikle ilgi çakmek keyif almak istiyorsan...

50 bin Tl ye aldıgın 2012 bi arabaya çoğu zman kimse bakmaz ama 20bin TL lik bi M Teknik e36 ya herkes göz ucuyladA olsa bakar bilmem anlatabildimmi  :)

Temiz bulursan al çok 3 ün beşin lafını yapma ucuzunu alırsan sonra zaten o 3 5 çıkar senden.

Çevrimdışı ALPER.

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #5 : 22 Ocak 2012, 13:41:29 »

Çevrimdışı AFiLLi.

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #6 : 26 Ocak 2012, 11:55:40 »
aslında 5.20 bende düşünüyorum düz vites olmak kaydıyla lakin yakıtından korkuyorum tahminim gazda 40 kurus yakar.3.20 istememdeki amaç yakıtı 30 kurus civarı olması linkini verdiğim aracı beğenmedim arkadaşlar 98 orjinal m tecnih 3.20 düz vites full  bir arac buldum 150 binde 23 istiyor araba benzinli 20 teklif ettim dedim bakalım düşünecek.