arkadaslar 2000 devır demedım zaten 2000 cıvarı dedım. 2200 gıbı mesala ayrıca TEYOLOGY arkadasımın soyledıgı mantıgı uygaladım 3, vıtes 50 km yerıne 4. vıtes 55-60 km gıbı. valla arkadaslar ben aracımda tasarrufu ancak ve ancak bu sekılde saglayabıldım ayrıca aracım sızınkılere gore fazla yakıyor olabılır eyw . saygım var. ama artık sanayııye gıtmek ıstemıyorum bır sorun varsa bıle bulamıyorlar ustalar. sonrdada sundandır yok efendım bundardır dıe onca masraf cıkartıyorlar. sıkıldım artık budurumdan. ustalara yapacagım masrafla aracıma yakıt koyar gezerım en azından gezmıs olurum korukorune tamırcıye para baglayıp bıde sorunu cozememek aracımın cok yakmasından daha fazla koyuyor bana.
LPG olmuş 2,75 valla ne desek yalan. Bence senin araban benim arabadan. Tek nokta. Ne yaparsak yapalım yakıyor bizim arabalar. Ben artık araçta tasarrufta yapabileceğim en yüksek tasarrufu yapmaya çalışıyorum ama son zamanlarda kampanyaları takip ediyorum ki bence bunların avantajları bizim tasarrufumuzdan daha verimli gibi.
Örnek vermek gerekirse
Geçenlerde 20 tl bonus kazandım.
2 hafta önce bonus kampanyasından yararlandım 75 tl yakıt aldım bugünde onun 20 tl bonusu geldi.
Mesela aşağıdaki linkte bulunan kampanyadan 4 kez yararlanıp 20 tl bonusta oradan alabilirsiniz.
http://www.bonus.com.tr/pages/kampanyalar-bonus-kampanyalar.aspx?campaignId=1391Bir kampanyada Teb'in banka kartını kullanırsan 10 tl sanırım bir ödül vardı şimdi linkini bulamadım ondan da yararlanabilirsiniz vs.vs.
Eee normalde tasarrufa kalksam km'de 30 kuruş değil de 27,5 kuruş yakabileceğim. 20 tl bonusta 20/0,025=800 km eder.
Bir bonus 800 km tasarruf.