Metin abim çok tşkler.Evet 18500 kesinlikle yatırmam dediğin gibi meraklısına bi araba.Zaten ilk olarak takas teklif ettim kabul etmedi
+ ilan 1 senedir flm ztn yatıyor.Bende tam senin dediğin rakamları düşünüyordum araç zaten 96 model 16,000 ytl alanada satanada güzel bi rakkam olur.Aracın donanımları tipi olsun çok hoşuma gitti.Bir müşterimizde vardı aynı rengi canlısınıda biliyorum o yüzden bilinçaltı kalmışta olabilir biraz.Endişem
Fatihede söylediğim gibin araç 2000 motor yakıtı baya yüksek olur.Sevda uğruna bu sefer arabaya binemem
Bakalım hayırlısı artık olmadı bitane ablamızın 97 model a3ü var ona talibim.Yavaş yavaş çıtayı yükseltmek istiyorum yoksa polo güzel bi araç benim için şehir içinde bulunduğum için.Bakalım hayırlısı olsun zaten polonunda meraklısını bulucanki satıcaksın yoksa 2. el piyasası ölü biliyorsun abi ki benzinli araç olunca birde
Bu arada muayenem dün bitmişti haftaya yaptırıcaktım yolda bide ceza yedik taze
Baya bi dil döktüm flm 52 ytl en düşük cezayı yazdı 15 gün içinde ödenirse 32 ytl imiş
üstüne birde arabayı bağlıyacaktı..!
Dedim abi sen kesme cezayı arabayı bağlamayı flmda bırak yarın gel iftarı yapalım beraber
ama kesmiş bulundu..
ramazan bereketi diyelim fazla kurcalamayalım ders oldu işte 1 gün bile dinlemiyorlar
sağlık olsun cana gelmesin.eve halen daha arabayla döndüğüm için şanslıyım
Abdulllah abi teşekkür ederim.Bizim tampon planlarıda yattı gibi birçok şey gibi