Gönderen Konu: Ben de aranıza katıldım..Hoşbulduk :)  (Okunma sayısı 11379 defa)

Çevrimdışı serdar6055

• Profili Görüntüle
Ben de aranıza katıldım..Hoşbulduk :)
« : 29 Ocak 2012, 16:10:57 »
Öncelikle herkese selamlar.Uzun bir süredir araştırıyordum ve sonunda arabamı aldım..2001 model Volkswagen Bora 1.6 Comfortline Gümüş Gri..

Aynı anda siteye üyeliğim de bugün onaylanmış. Bıunu da bayadır bekliyordum.Tesadüf oldu :))

Sizlere bir kaç sorum olacak şimdilik..Arabamda LPG yok ben taktıracağım. Bana hangi markayı önerebilirsiniz.? Şimdiden teşekkürler.

Çevrimdışı ALPER.

• Profili Görüntüle
Ynt: Ben de aranıza katıldım..Hoşbulduk :)
« Yanıtla #1 : 29 Ocak 2012, 16:13:22 »
hoşgeldiniz, kazasız belasız

arama kutucuğuna lpg tavsiye yazarsanız fazlasıyla aradığınızı bulursunuz

Çevrimdışı serdar6055

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #2 : 29 Ocak 2012, 16:34:03 »
teşekkür ederim kardeşim..buarada araba 2001 comfortline gümüş gri..km 95,000'de.darbe-değişen-boya hiçbişey yok..21.500 verdim :) fiyat olarak nasıl sizce..merak ettim sadece :))

Çevrimdışı ALPER.

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #3 : 29 Ocak 2012, 16:39:04 »
kardeşim en iyi mal adlığın maldır, nasılı falan boşver, bana düşük gelir, ona yüksek gelir

araban temizse sıkıntı çıkartmıyorsa fiyatın bi önemi yok ;)

Çevrimdışı serdar6055

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #4 : 29 Ocak 2012, 16:40:41 »
Eyvallah kardeşim.zaten binici adamız..alım-satım yapacak halimiz yok..3-5 sene binecez inş..1000-2000 az veya çok hiç farketmiyor dediğin gibi en iyi mal aldıgın maldır.

Çevrimdışı SameTrb

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #5 : 29 Ocak 2012, 19:35:06 »
kardesım hayırlı olsun bundan 3 sene once boralara kafayı takmıstım sıyah ıcı krem doseme sunrooflu fln nasıp olmadı 2 ay once golf aldım aracımda Okcan marka LPG var ılk duydugumda anlasıldı LPG den bısey olmaz dıye dusundum  ama benı aşırı derecede şaşırttı performans yonunden ayırt edıcı bır kayıp yok aracla uyumu cok guzel yakıtıda guzel arastırdım brc den atıkerden ıyıdır dıyor ustalar Turkıye ve Polonya yapımı bır kit  1400 tl ye takıyorlar  şiddetle tavsıye ederım ama Lpg de takan ustanın cok onemı varmıs buna da dıkkat et derım Allah cumlemıze kazasız belasız surusler nasıp etsın

Çevrimdışı tarihcifss

• BORA 1.6 COMFORTLİNE....
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #6 : 29 Ocak 2012, 23:48:15 »
teşekkür ederim kardeşim..buarada araba 2001 comfortline gümüş gri..km 95,000'de.darbe-değişen-boya hiçbişey yok..21.500 verdim :) fiyat olarak nasıl sizce..merak ettim sadece :))
km düşük (orj.ise)-değişen darbe vs.yok-lpg takarsınız sorun deil(atiker çoğu yerde kredi artına 10 taksit yapıyor) -alt takım yeni ise-triger değişmiş ise-filtreler vs bakımları varsa süper fiyat..özellikle alt takım biraz maliyetli bir bölüm..onun harici güzel günlerde keyifle bininiz inşallah..
BEŞKAZALI tarihcifss

Çevrimdışı caner4

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #7 : 30 Ocak 2012, 00:06:22 »
dostum aramıza hoşgeldin. bende senin gibi tüpsüz bir bora aldım geçen yıl siyah 103binde kaza darbe değişen hiçbişey yok geçen yıl 20bin liraya aldım. tüpü ben 1250 liraya ar zor pazarlık yaparak zavoli taktırdım. ilk zamanlar çok sıkıntılar çektim ama aracım benzinde de tam randımanlı olmadığı için tüpe kabahat bulmak yanlış olur her neyse şimdi sorunlarım düzeldi zaten çok kayde değer sorunlar değildi de bnm titizliğimden :) sen de güzel bir ustaya italyan bir sıralı sistem taktır kafan rahat olsun. ama sana tavsiyem aracı öncelikle benzinde tam bi servise sok ki benzinde sıfır sorun olsun yoksa tüpte daha çok belli eder sorunları. fiyatı kafana çok takma araç temizse verilmicek bi para değil. güle güle bin kazasız belasız inş....
This is the best one until we make a better one.......

Çevrimdışı freegane

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #8 : 30 Ocak 2012, 00:11:42 »
servisi yedek parçası çok olan bağlayacak ustasıda işinin erbabı olan bir tüp taktır 1.6 motorda marka çok önemli değil :)

Çevrimdışı tarihcifss

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #9 : 30 Ocak 2012, 01:13:52 »
benimkinde atiker takılı.bir şikayetim yok elh..forumda gördüğüm kadarıyla BRC filan iyidir diyorlar atiker onlara göre hafif fazla yakar diyorlar ama 1) atiker her yerde var 2) atiker 900tl hatta belki daha aşağısı bile bulunur + bir özellik kredi kartına taksit 10..
BEŞKAZALI tarihcifss

Çevrimdışı serdar6055

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #10 : 30 Ocak 2012, 07:26:04 »
msjlar için teşekkürler arkadaşlar.tavsiyelerinizi dinleyecegim.bugün benzinli haliyle son kez servise sokacagım hatta satıcıyla beraber..ne olur ne olmaz..anlaştık ama daha parayı teslim etmedim ve arabayı da almadım..bugun serviste büyük bir sorunu cıkmaz motor-alt takım vs yeni yapıldı demişti..eger dediği gibi cıktıgı anda hemen tüp olayına girecegim :)

Çevrimdışı caner4

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #11 : 30 Ocak 2012, 09:11:54 »
tüp olayı biraz yorucu oluyo. sızdırmazlıktı belgelerdi derken bayaa uzuyo iş bi de ruhsata işletmesi var ondan sonra tekrar vize derdi var. ki ben aracımı aldığımda 16 plakaydı izmir plaka istedim için değiştirdim plakayı da baya çok koşturdum snn anlıcaan. aslnda en mantıklısı tüpü takılmış şekilde almak ama herzaman da öyle denk gelmiyor.

Çevrimdışı tarihcifss

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #12 : 30 Ocak 2012, 11:42:32 »
araba gerçekten temiz ve masrafsız ise hiç düşünmeyin tüp derdini filan..olur gider..alt tarafı bir vize bir ruhsat o kadar büyük sorunlar yaşanıyor ki onların yanında tüp derdi çok da büyük deil..
BEŞKAZALI tarihcifss

Çevrimdışı caner4

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #13 : 30 Ocak 2012, 11:43:20 »
masrafsız araç yoktur az vodka vardır :) :)