biri mangal getirsin bariii..... ortak para toplansin herkezden 5 lira atıyorum... 50*5 = 250 TL yapar bunun 50 TL sini Kömür ve mangala harcasak.. 200 yünü de kanat ve sucuğa ... bence fena olmaz .. herkez de ekmek içeçek getirir.. Sahlepçi ayarlarız.... Ben 1 tane Mangal 2 torba kömür ve 5 kişiye yetecek SUCUK Kanat getirmeye hazırım... İçeçecek Ekemek de olur sanırım...sira sizde...
Bende Batıkentten Gitcem Olursa Eğer.. Etimesguttan Gelecek Arkadaşlara Uyarsa Haberleşip Carrefourun Önünde Buluşup Gidebiliriz
batıkent eryaman etimesut sincan yenimahlle demet tarafından geleck arakadaslar istanbul yolu üzerinde buluşup gidebiliriz aslında
bende batıkent civarından gelicem etimesguttan gidecekler var onlarla beraber buluşup gideriz olmazsa
Demet Ve Yenimahalle Civarı Varmı Bilmiyorum Ama Şöylede Olabilir Bence Turgut Ozal Köprüsü Etimesgut Sincan Tarafından Gelenler Buluşsa Bizde Carrefourda Buluşsak Yada Toyota Plazanın Önünde.. Sincan Etimesgut Ekibi Gelirken Yolda Toplu Şekilde Devam Edip Yenimahalle Demet Varsa Onları Alıp Geçsek Daha İyi Olur Bence.. (Yani Toplanarak Gitsek)
bizim jantlar yetişmicek yahuuuu
sen jant diyon emmi oglu ben kopuk karlikla gelcem