Ben Özellikle galericilerin fix yalanlarına bayılıyorum zevk olsun diye pazara gittiğim hatta pazarlık yaptığım çok oluyor muhabbetine
-Galerideki arabada değişen olmaz.Parça boyalı yada Bel altı boyalıdır
-Galerideki arabanın kmsi 90bin ile 120 bin arasıdır.
-Galerideki arabalar kazasına göre Belden aşşağı boyalı ise genelde perttir yada ağır kazaları vardır.
-Boya Sebepleri,bi-iki parça boyandı renk tutsun diye hepsi boyamışlar tarzında fix sebeplerdir.
-3-4 yaşında arabaya güneş yanığından boyattık diyenlerde çıkabılır yöresine göre.
-Arabada buldugunuz her eksik yada kırık bozuk şeye galerici gayet gevrek şekilde
ondan bişey olmaz amaaan 50 lira bu zaten
yol bilgisayarı ekranı silikleşmiş ? amaan zaten almanca yazıyo bişey anlamassın..
tavan sarkmış kararmış ? arabanın tavanına kim bakar be kardeşim vs tarzında yaklaşımlarda geçiştirir.
-galerideki araç Primeline da olsa artık o modelinin En Dolusu yada Full+Full olarak adlandırılır.
-Galericiler Doktor,Subay,Öğretim görevlisi,Bayan dışında kimseden araba almazlar.
-Gelerideki arabaların bakımları hep tam trigeri hep yeni değişmiştir.
Siz safa yattıkça o içindeki cevherleri çıkarır salllarda sallar eğer üzerine gidip yalanlarını ortaya çıkartıp yüzüne vururusan çabuk sinirlenir satmıyorum yada mal bu sen bilirsin diyebilir.
Galericiler genel olarak eğlenceli alem adamlardır