Emrah özelden taciz ediyor bir terslik olmazsa sıranın en arkasından gelirim 1100 cc yeşilim ile
o tarihte İst. olursam Are you Readyyy ....
Caner biliyormusun; sen kırmızı MK2'yi satınca dedimki kendi kendime "Adam gibi Mk3'çü geliyor şimdi dedim" ama hevesim kursağımda kaldı..
mk3 te noluyo caner cabrio patlatcak dedim mk2 aldı ama mk3 ten önce cabrio almalı
cabrio bulamayınca bütün hevesim kaçtı emrah.mk2yede bulaşınca hastalık heryerimi sardı valla
Yanlız ben baştan söyleyim ben tavuk vs yiyemiyorum arkadaşlar kendi stoğumu yaparım bu sefer, kuru kuru muhabbet yapmayayım bu sefer ekmek arası soğuk sandiviç filan alayım bari gerçi sadece muhabbet ile bile doymuştum yaa
sapancadan 8,30 gibi yola cıksam 10da orda olurum herhalde... tabi bulabilirsem
erci erci sana evden et getircem özel tavuk yemiyosun diye
banada getirirsen hayır demem yanlış anlaşılma olmasın erciye yalnız kalmasın eşlik etmek için diyorum yani
getiririm kardeşim ayıp ettin son güncel liste ne 22 kişimi bide yine sizi alayımmı köprü cıkışından konvoy halınde geceriz
tamamdır son cumartesi günü bi güncel liste yapalım eksik falan
kardeşim avrupa yakası 09,00 da cevizlibağ honda cemde toplanır 09,15 te buluşmaya doğru çıkılır.Anadolu yakası ise kendi ayarlar ama tahmınım 10,00 10,15 gibi mekanda buluşulur.