Gönderen Konu: Çalışmıyor  (Okunma sayısı 5856 defa)

Çevrimdışı alyekrm

• Profili Görüntüle
Çalışmıyor
« : 02 Şubat 2012, 11:55:15 »
sabah saat 11.30 gibi inip arabayı çalıştırayım dedim marş basıyor fakat araba çalışmıyor neden yapar bunu ve ben ne yapmalıyım çeyrek depoya yakın benzin var arabada

Çevrimdışı alper19

• Volkswagen Türkiye - 2
    • Profili Görüntüle
Ynt: Çalışmıyor
« Yanıtla #1 : 02 Şubat 2012, 12:00:47 »
bobin yanmistir

Çevrimdışı alyekrm

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #2 : 02 Şubat 2012, 12:02:29 »
bobin yanmistir
bu sogukta yanmayı becerebılıyorsa helal olsun valla  :D

Çevrimdışı 06kzn39

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #3 : 02 Şubat 2012, 12:14:58 »
ateşleme bobini 75 tl orjinal bosh al fazlada zorlama çalışmaz 5-6 senede bir bozulur

Çevrimdışı alyekrm

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #4 : 02 Şubat 2012, 12:17:11 »
ateşleme bobini 75 tl orjinal bosh al fazlada zorlama çalışmaz 5-6 senede bir bozulur
bobinim zaten yan sanayiydi değiştirmeyi düşünüyordum bazı yan etkileri var yokuş çıktıktan sonra boşa alınca toplayamıyor istop ediyor gibi ama tabi önce sorunun bu oldugundan emin olmam gerekiyor birazdan inip tekrar deneyeceğim

Çevrimdışı 06kzn39

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #5 : 02 Şubat 2012, 12:44:31 »
 kablosunu çıkar biri marşa bassın ateşleme yapmadığını görürsün ateşleme yapıyorsa sorun başka bir yerde ama bu arızayı bobinden yapar genelde

Çevrimdışı bunalan

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #6 : 02 Şubat 2012, 13:14:04 »
Arkadaşım aynı sorun 5 ay önce bende de oldu. Akşam düzgün bıraktığım araç sabah çalışmadı. Ben de aynen buji, kablo, ateşleme bobini, immobilizer vs. birsürü seçenek denedim hatta bu yüzden yeni bir akü bile aldım hiçbiri olmadı. Ama bunu tanıdık bir tamircide denedik. Sonra yine bir sabah böyle yapınca özel servise gittim. Geldi sağolsun dinledi ateşlemeden değil dedi. Sorun ise sigorta kısmındaki kabloları oynatınca şans eseri düzeldi. Sonra oradaki tabloları güzelce diplerinden sabitleştirdi. O gün bu gündür birdaha yapmadı.

Sende de aynı sorun vardır demiyorum ama böyle şeyleride göz ardı etme. Hatta varsa bir de yedek anahtarla çalıştırmayı dene. Bakarsın anahtardandır.

Çevrimdışı alyekrm

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #7 : 02 Şubat 2012, 13:29:09 »
Arkadaşım aynı sorun 5 ay önce bende de oldu. Akşam düzgün bıraktığım araç sabah çalışmadı. Ben de aynen buji, kablo, ateşleme bobini, immobilizer vs. birsürü seçenek denedim hatta bu yüzden yeni bir akü bile aldım hiçbiri olmadı. Ama bunu tanıdık bir tamircide denedik. Sonra yine bir sabah böyle yapınca özel servise gittim. Geldi sağolsun dinledi ateşlemeden değil dedi. Sorun ise sigorta kısmındaki kabloları oynatınca şans eseri düzeldi. Sonra oradaki tabloları güzelce diplerinden sabitleştirdi. O gün bu gündür birdaha yapmadı.
bunlarıda göz onunde bulunduracagım arkadasım ama bende sorunumun ateslemede bobınden kaynaklandıgını dusunuyorum cunku mars basıyor ama motor atesleme yapmıyor servısı aradım bakalım ne olacak

Sende de aynı sorun vardır demiyorum ama böyle şeyleride göz ardı etme. Hatta varsa bir de yedek anahtarla çalıştırmayı dene. Bakarsın anahtardandır.
bunlarıda goz onunde bulunduracagım arkadasım sagolasın ılgılendıgın ıcın
« Son Düzenleme: 02 Şubat 2012, 13:32:14 Gönderen: alyekrm »

Çevrimdışı speedystop

• 6N Uzmanı
    • Profili Görüntüle
  • Otomobil: Polo 6N Sportline
« Yanıtla #8 : 02 Şubat 2012, 21:04:36 »

Sizin saatler sigorta kutusundan dolayı sıfırlanıyordur kısa devre var orda arada sırada değiyor demekki birbirine bir kontrol edin bence

Mesele ölmek değil, mesele yaşayamamak.

Çevrimdışı alper19

• Volkswagen Türkiye - 2
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #9 : 02 Şubat 2012, 21:08:46 »
bu sogukta yanmayı becerebılıyorsa helal olsun valla  :D
soğuktan yanmıstır o zaman :D

Çevrimdışı alyekrm

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #10 : 03 Şubat 2012, 13:08:12 »
bobınde felan bı sorun yokmus arkadaslar arkadas geldı takvıye bagladık dırek calıstı sadece bıraz sabır gerekıyormus :)

Çevrimdışı alper19

• Volkswagen Türkiye - 2
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #11 : 03 Şubat 2012, 13:12:50 »
bobınde felan bı sorun yokmus arkadaslar arkadas geldı takvıye bagladık dırek calıstı sadece bıraz sabır gerekıyormus :)
iyi iyi boswer olmasin zaten :D

Çevrimdışı alyekrm

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #12 : 03 Şubat 2012, 13:21:30 »
iyi iyi boswer olmasin zaten :D
durduk yere gerek yoktu zaten  ;)

Çevrimdışı bunalan

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #13 : 03 Şubat 2012, 20:31:59 »
Arkadaşlar şimdi benimde arabada tık yok. Aküyü yeni aldım daha 4 aylık akü. 1 haftadır hiç kullanmadım kar dolayısıyla şimdi gittiğimde içerideki lamba bile neredeyse yanmayacak kadar az kalmış. Tabi arabada tık yok doğal olarak. Geçen kar yağdığında da böyle oldu taviye ile çalıştırdık. 20 km gittim şarja götürdüm %92 dolu gözüküyor akücü bu durumda şarj edemeyiz zaten dolu dedi. Şaşırdım şimdi ne yapayım ne edeyim. Sizlerde de böyle mi 1 haftada bu duruma geliyor akü? :(