Arkadaşlar neden serçe al masrafsız diyorsunuz ya.şimdiye kadar 95 serçemizde oldu şuan 83 golf'üm de var 30 senedirde kullandığımız bir 72 vw beetle'ımız var.77'de olsa bu arabalar vw kalitesi taşıyan araçlar!!kuş serisi dediğiniz o arabalar verdiği performansın çok daha fazlasını yakan verimsiz motorlara sahip,işçiliği hiçte iyi değil,kaporta kağıt,motor desen bi halta yaramaz.bu araçlar ithal arabanın yasak olduğu dönemlerden bizim halkımızı kerizlemek için yapılmış arabalar.modeli göya 90'lı yıllar teknoloji desen 60'lı yıllar!!!sorabilirmiyim size bu araçlar avrupada o halleriyle satılabilirmi???ancak bizde satıldığından 20-30 sene önce satıldılar!!işte ancak bizim gibi o dönem dışarıya kapanmış kerizlenmeye mahkum toplumlara geçirilebilirdi o araçlar.şimdilik golf için büyük konuşmaktan korkuyorum daha 1.5 ay oldu alalı fakat 30 yıldır bindiğimiz vosvosumuz var hiçde öyle masraf falan açmadı.yağını koyarım,suyunu koymam
bakımlarını yaptırırım hiçde öyle serçeden çok masraf açmadı 30yılda!!!neden bu kadar masraflı diyorsunuz anlamıyorum vallahi.arkadaşlar volkswagenler ömürlük arabadır,siz ona düzgün bakın ömür boyu sizi yolda bırakmaz.birde şu var serçe dediğiniz araba karbüratörlü benzinli araba 8 litre yaksa ş.içi 35krş eder.ben dizel mk1 ile 20tl ile 120km yapmaya başladım.her ay 50-100 masraf çıkarsa yine serçeyle aynı paraya gelir.birde serçe sürmekle golf sürmenin farkı var.dersenizki serçede tüp var tüplü serçe bir 18krş'u zor görür.ayrıca o arabadaki sistemin güvenliğinden bahsetmek çok zor.tüp sistemine karşı değilim sağlıklı uygulanmış sıralı sistemler gayet iyi fakat orda burda yanan patlayan şahin,doğan,serçeleri hergün görmüyormuyuz?nedeni bu arabalara uygulanan sistemlerin genelde hiçbir denetime tabi değil,hiçbiri olması gerektiği gibi değil.
ben burda marka fanatizmi yapmak istemiyorum ama gerçeğide görmek lazım bizim halkımımız yıllarca modeli 91 teknolojisi 61 olan arabalarla kandırıldı.