başka bi siteden alıntı.... bileniniz vardır mk6 golf'e uygulanmıştı airride 6lira gibi bi paraya.. bi sikayeti olmuş ve çözmüşler yazayım burayada dedim..
Ayrıca son aldığım bi bilgiye göre NAMŞTAİN air olayına başlamış 2.500tl ye yapıyormuş şuanda..
Arkadaşlar bildiğiniz üzere aracıma yaklaşık 1,5 ay önce Junique Design Studios aracılığıyla D2 marka havalı süspansiyon sistemi takmıştık. Bu sistemi yapmamdaki en büyük amaç rahat bir şekilde aracı hem basık konumda kullanabilmek hem de istediğim zaman yüksek konumda kullanabilmekti...Geçen süre içerisinde maalesef başımız sıkıntılardan kurtulmadı. Sıkıntılar şöyleydi ;
1- Aracı sürekli basık konumda kullanmam gerekiyordu aksi taktirde yani normal araç yüksekliği konumunda iken amortisörler inanılmaz vuruntu sesi yapıyordu , yollardaki şeritlerin kalınlığında bile arabanın içinde zıplayarak gidiyordum ki en fazla 10-15 sn dayanabiliyorsunuz buna...
2- Yollardaki kedi gözlerini geçerken basık konumda dahil olmak üzere aynı vuruntu sesleri devam ediyordu sanki amortisör kulelerden ayrılıp tekrar oturuyormuş gibi çok can acıtan bir ses...
3- Son olarak da arka sağ amortisörün patlaması üzerine ben artık sistemden iyice soğudum
Ve Junique Design'dan Erdem ile görüşüp bu sorunlara bir çözüm bulmamız gerektiğini söyledim...
Patlayan amortisörün ve sistemin diğer parçalarının fotograflarını çekip firmaya D2 ye gönderdik ve gelen sistemin defolu olduğu anlaşıldı.
Erdem bana 2 seçenek sundu ya bekleyelim yenisini gönderecekler (45 gün) ya da iade alayım dedi...
Bende artık bu işten iyice soğuduğum için iade seçeneğini tercih ettim ve ödediğim tüm parayı (montaj ve sökme hariç , ben istemedim) hiç bekletmeden nakit olarak bana geri ödedi... Ben Erdem'e iade ettim , Erdem de firmadan yenisini alacak bildiğim kadarıyla...
Kullanırken çok sıkıldığım zamanlar oldu ama Erdem'in bu şekilde malının arkasında durması da gerçekten teşekkür edilmesi gereken bir davranış oldu.
Dostluğumuz , arkadaşlığımız bozulmadan sistemi söküp orjinal amortisörlerime dönerek bu defteri kapatmış oldum.
Junique ' e ve Erdem'e teşekkür ediyorum bu davranışları için...
Bende artık 3,5 luk yay takıp huzurlu bir şekilde binmeye karar verdim.
Sizleri de bilgilendirmek istedim.
TT'den alıntıdır