Tam olarak bahsettiginiz olay benimde sıkıntım,arabaya ani gaz verdiğinizde ileri doğru bir atılıyorki sormayın,ama gazı ani olarak kestiginizdede aynı hızla yavaşlıyor,bunların ani olması insanın sürüş konforunu azaltıyor.Birde yokuş aşagı giderken ( araba vitesde ) araba aniden hızlanıp aniden yavaşlıyor,kompresördemi bir sorun var yoksa başka bişeymi bilemedim.Aracım lpg'li lakin aynı sorunlar benzinde çalışırkende yaşanmakda.Yokuş aşağı probleminiz için disbritör milinizi kontrol edin düzelir. Cevabınız için teşekkürler bu pololar böylemi acaba?
Resul abi bir zamanlar benim araçta da yığılma vardı,Aşağıda ki link'e bir bak istersenhttp://www.vwtr.net/forum/polo-6n/ynt-kendi-kendine-giden-aracim-t25676.0.html;msg325196#msg325196
cevabın için teşekkür ederim Kaan abi sen bi senin poloya bin abi 50-60 ile giderken aniden gaza bas ne oluyor tam olarak bana söylebilirmisin Allah rıcası için
arkadaslar bide 75 hp arabadan gaza dokununca firlamasini beklemeyin normal bence gaza basinca hemen tepki alamamaniz
kardeş bu akşam sırf senin için çıktım dolaşmaya 50-60km/h de ani gaza basma ve ayağımı gazdan çekme yaptım, öyle sarsıcı olaylar olmadı keşke yarım edebilseydim. sen şu distrübütörle çok içli dışlısın onu bilg. bağlattınmı değerler normalmi? belki ondandır?
İstanbul veya Ankadara'da buluşmalar olacak imkanının varsa katılmanız bence istemediğiniz kadar polo görmenize sebep olabilir tabi imkanınız varsa.
İstanbulda olacak toplantıya muhakkak geleceğim ama ne zaman bir bilginiz varmı?
boğaz kelebeğini temizlettirip adaptasyon yaptır ben de de aynı tip sorun vardı şimdi kaymak gibi oldu
Cevap olarak yazıldımı bilmiyorum ancam Yazdıgın 1 ve 2. öncülün sebebi Büyük ihtimalle Şanzuman kulagı olabilir..bendede aynı sorun vardı 1 ve 2. maddedeki gibi değiştirdim gecti..ama tabi motor kulaklarıda ıhtımal