Gönderen Konu: Sizin araçlarınızdada oluyormu?  (Okunma sayısı 16503 defa)

Çevrimdışı speedystop

• 6N Uzmanı
    • Profili Görüntüle
  • Otomobil: Polo 6N Sportline
Ynt: Sizin araçlarınızdada oluyormu?
« Yanıtla #14 : 04 Şubat 2012, 21:01:32 »
Tam olarak bahsettiginiz olay benimde sıkıntım,
arabaya ani gaz verdiğinizde ileri doğru bir atılıyorki sormayın,ama gazı ani olarak kestiginizdede aynı hızla yavaşlıyor,bunların ani olması insanın sürüş konforunu azaltıyor.

Birde yokuş aşagı giderken ( araba vitesde ) araba aniden hızlanıp aniden yavaşlıyor,kompresördemi bir sorun var yoksa başka bişeymi bilemedim.Aracım lpg'li lakin aynı sorunlar benzinde çalışırkende yaşanmakda.

Yokuş aşağı probleminiz için disbritör milinizi kontrol edin düzelir. Cevabınız için teşekkürler bu pololar böylemi acaba?
Mesele ölmek değil, mesele yaşayamamak.

Çevrimdışı speedystop

• 6N Uzmanı
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #15 : 04 Şubat 2012, 21:07:03 »
Resul abi bir zamanlar benim araçta da yığılma vardı,

Aşağıda ki link'e bir bak istersen

http://www.vwtr.net/forum/polo-6n/ynt-kendi-kendine-giden-aracim-t25676.0.html;msg325196#msg325196

Abi bende kendi kendine gaz olayı yok ama yarın bi şase kablosunu kontrol edeyim saolasın. Bu arada bende lpg programını yeniden yüklettim yığılma biraz azalır gibi oldu ama gaza basınca aniden arabanın öne doğru motoru silkelemesi canımı sıkmaya devam ediyor.

Çevrimdışı KAAN60

• Profili Görüntüle
  • Otomobil: 2000 polo 1.6 a.c
« Yanıtla #16 : 04 Şubat 2012, 22:41:24 »
cevabın için teşekkür ederim Kaan abi sen bi senin poloya bin abi 50-60 ile giderken aniden gaza bas ne oluyor tam olarak bana söylebilirmisin Allah rıcası için
kardeş bu akşam sırf senin için çıktım dolaşmaya 50-60km/h de ani gaza basma ve ayağımı gazdan çekme yaptım, öyle sarsıcı olaylar olmadı keşke yarım edebilseydim. sen şu distrübütörle çok içli dışlısın onu bilg. bağlattınmı değerler normalmi? belki ondandır?
_-OĞLUM ve POLOM-_

Çevrimdışı 06kzn39

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #17 : 04 Şubat 2012, 23:07:47 »
başkan gaza bastığında motor titrer gibi oluyorsa bunuda yokuş çıkarken yapıyorsa genelde ve bu olay 1sn 2sn gibi sürüyorsa buji kablolarında atlama oluyordur 1ve2 viteste yapar yani buji kablolarına bi batır

Çevrimdışı alper19

• Volkswagen Türkiye - 2
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #18 : 05 Şubat 2012, 00:05:27 »
arkadaslar bide 75 hp arabadan gaza dokununca firlamasini beklemeyin normal bence gaza basinca hemen tepki alamamaniz

Çevrimdışı speedystop

• 6N Uzmanı
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #19 : 05 Şubat 2012, 12:44:04 »
arkadaslar bide 75 hp arabadan gaza dokununca firlamasini beklemeyin normal bence gaza basinca hemen tepki alamamaniz

Abi benimki hemen tepki vermiyor aniden sarsılarak öne fırlıyor çok rahatsız ediyor.

Çevrimdışı speedystop

• 6N Uzmanı
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #20 : 05 Şubat 2012, 12:44:42 »
kardeş bu akşam sırf senin için çıktım dolaşmaya 50-60km/h de ani gaza basma ve ayağımı gazdan çekme yaptım, öyle sarsıcı olaylar olmadı keşke yarım edebilseydim. sen şu distrübütörle çok içli dışlısın onu bilg. bağlattınmı değerler normalmi? belki ondandır?

Abi çok saol bi gün bir polo geçerse elime onla bide ben deneme yapıp ona göre çözüm yoşuna giderim saolasın.

Çevrimdışı bunalan

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #21 : 05 Şubat 2012, 13:51:07 »
İstanbul veya Ankadara'da buluşmalar olacak imkanının varsa katılmanız bence istemediğiniz kadar polo görmenize sebep olabilir tabi imkanınız varsa.

Çevrimdışı speedystop

• 6N Uzmanı
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #22 : 05 Şubat 2012, 18:15:27 »
İstanbul veya Ankadara'da buluşmalar olacak imkanının varsa katılmanız bence istemediğiniz kadar polo görmenize sebep olabilir tabi imkanınız varsa.

İstanbulda olacak toplantıya muhakkak geleceğim ama ne zaman bir bilginiz varmı?

Çevrimdışı bunalan

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #23 : 05 Şubat 2012, 19:13:50 »
İstanbulda olacak toplantıya muhakkak geleceğim ama ne zaman bir bilginiz varmı?
İptal mi edildi acaba linki şimdi ben de bulamadım. :(

Çevrimdışı K.Emre

• Profili Görüntüle
Ynt: Sizin Araçlarınızdada Oluyormu?
« Yanıtla #24 : 07 Şubat 2012, 12:39:08 »
boğaz kelebeğini temizlettirip adaptasyon yaptır ben de de aynı tip sorun vardı şimdi kaymak gibi oldu  ;)

Çevrimdışı speedystop

• 6N Uzmanı
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #25 : 07 Şubat 2012, 17:31:57 »
boğaz kelebeğini temizlettirip adaptasyon yaptır ben de de aynı tip sorun vardı şimdi kaymak gibi oldu  ;)

kaç kere adaptasyon yaptım...

Çevrimdışı tech_00

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #26 : 07 Şubat 2012, 17:38:46 »
Cevap olarak yazıldımı bilmiyorum ancam Yazdıgın 1 ve 2. öncülün sebebi Büyük ihtimalle Şanzuman kulagı olabilir..bendede aynı sorun vardı 1 ve 2. maddedeki gibi değiştirdim gecti..ama tabi motor kulaklarıda ıhtımal

Çevrimdışı speedystop

• 6N Uzmanı
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #27 : 08 Şubat 2012, 19:20:53 »
Cevap olarak yazıldımı bilmiyorum ancam Yazdıgın 1 ve 2. öncülün sebebi Büyük ihtimalle Şanzuman kulagı olabilir..bendede aynı sorun vardı 1 ve 2. maddedeki gibi değiştirdim gecti..ama tabi motor kulaklarıda ıhtımal

Hocam ne kadar tuttu ve sizdeki tam olarak nasıl bir problemdi? Rica etsem anlatabilirmisiniz?