nolacak kardeşim iş yapmamış ki. bilgisayarla tanıtma yapmış müşürü yerine takmış o kadar. bide 2 gün boyunca sorunu bulamadı ya ondan o. bende de bi ara sağ ön kapıyı açınca ışıklar filan yanmıyodu merkezi sistem de o kapının açıldığını algılamıyordu. bazen düzeliyor bazen tutukluk yapıyordu. tanıdık oto elektrikçi var sabah bıraktım akşam almaya gittim valla ortağım daha yeni topladım hala da sorunu bulamadım bi çalışıyor bi çalışmıyor dedi. kiliti sökmüş WD-40 sıkmış yağlamış mağlamış baya bi uğraşmış elektrik tesisatı ile filan. yapamadım dedi ama ben yine de sordum borcum ne kadar diye işi halledemeyince o da ne diyeceğini bilemedi 10 tl ver ortağım valla akşamı bunla yaptık başka işe de bakamadım dedi bari bunla uğraşırken içtiğim çay sigara parasını çıkaralım dedi verdim 10 Tl. ama ertesi gününden beri kapım sorunsuz çalışıyo
yağlaması sonradan etki gösterdi herhalde
şimdi de sol arka kapımda aynı sorun var yine götürecem. hava ısınınca normale dönüyor gibi söyledim şöyle havalar ısınınca gel diyor. ben yine soğuk günde gidecem 10 tl ye temizlettirelim kilidi değil mi