Ana Sayfa
Yardım
Ara
Giriş Yap
Kayıt Ol
Volkswagen Türkiye
»
Volkswagen
»
Golf
»
Golf II
»
Elektrik kesintisi.
« önceki
sonraki »
Arkadaşına gönder
Yazdır
Sayfa: [
1
]
Aşağı git
Gönderen
Konu: Elektrik kesintisi. (Okunma sayısı 2523 defa)
mk_ank
Elektrik kesintisi.
«
:
10 Şubat 2012, 20:02:52 »
Arkadaşlar golf 2 1988 model 1.3 aracım var, bugün yolda aracın tüm elektriği aniden kesildi ve çalıştıramadım. Akü ışığı yeşil yanıyor. Aracın kornası bile çalışmıyor şu anda. Sizce neden olmuş olabilir?
suskun
Volkswagen Türkiye
Hamit GÜLSOY
Ynt: Elektrik kesintisi.
«
Yanıtla #1 :
11 Şubat 2012, 00:03:25 »
şase kablosunu kontrol edin
H.G WORKS
mk_ank
«
Yanıtla #2 :
11 Şubat 2012, 00:43:46 »
kardeş kabloyu yerine oturttum gibi oldu selektör atarken çıkan bi ses var ya düğmeden onun gibi bi sesle oturdu eve kadar da geldim ama bahçeye girdiğimde tekrar kesildi ve şu anda komple düzelmiyor... napayım şmdi?
omertek
«
Yanıtla #3 :
11 Şubat 2012, 08:39:25 »
Kutup başları iyice oksitlenmiş ve gevşek ise (sen yandan somunlarını sonuna kadar sıksanda kutup başını sıkmayabiliyor ) bu dediğini yapar bir tel fırça ve zımpara ile güzelce temizle derim.Ayrıca şunuda söyleyeyim akülerde 6 adet göz bulunur bahsettiğiniz gösterge ise bunlardan sadece birine bağlıdır.Aslında yaptığımız bir gözün durumuna bakıp akünün genel durumunu öğrenmek ama orası yeşil diye akünüz %100 sağlam diyemeyiz.
1993 RENO TOROS
2000 SEAT CORDOBA 1.6 SXE
1980 VW MK1 GOLF LD
mk_ank
«
Yanıtla #4 :
11 Şubat 2012, 14:59:13 »
Anladım teşekkür ederim aküye de baktırıcam, sigrotanın içinde kalın kırmızı bi kabloya önceden ek yapıp sonra o eki aırıp kabloyu geri birleştirmişler o kablo yanmış ve bantı falan eritmiş.. Bakalım tesisatçıya baktırcaz artık..
Arkadaşına gönder
Yazdır
Sayfa: [
1
]
Yukarı git
« önceki
sonraki »
Volkswagen Türkiye
»
Volkswagen
»