Gönderen Konu: Aracınızdan İnen Biri Kapıyı Hızlıca Çarparsa Tepkiniz Ne Olur... Küfürsüz:d  (Okunma sayısı 20222 defa)

Çevrimdışı salihsefa

• Profili Görüntüle
Sev seni seveni hâk ile yeksan ise, sevme seni sevmeyeni Mısır'a sultan ise.

Ehli irfan arasında aradım kıldım talep, Her hüner makbul imiş, İlla Edeb illa edeb

Çevrimdışı TEYOLOGY

• Profili Görüntüle
  • Otomobil: (fırsatı bulur bulmaz tekrar Vag'dayım)
Kamış ses verince ney oldum sanır, İplik gerilince yay oldum sanır.
Sarayda oturmakla padişah olmaz kişi,
Abdal ata binince bey oldum sanır.

Çevrimdışı SameTrb

• Profili Görüntüle
benım arabamın kapısını bırı hızlı kapatınca 
olmadı olmadı dıyorum sakınce
karsı tarafa kapıyı acıyor tabı kapanmadımı dıye soruyor
sonra heaa kapatmayamı calısıyodun kapandı ya ben kırmaya calısıyosun zannettım onun ıcın seslendım dıyorum :D

Çevrimdışı confidence

• Profili Görüntüle
vallahi beni bilen yapmaz kesınlıkle çok kötü bozarım adamı çünkü ama yaptrıklarındada açrım kapıyı al eve götür derim :)
CONFİDENCE
[/b]

Çevrimdışı deli_kan57

• golf müpdelası :)
    • Profili Görüntüle
arkadaşlar konuyu açandan da yorumları yapanlardan da ALLAH razı olsun. hepiniz harikasınız.    :D :D :D

Çevrimdışı ®oyal

• Profili Görüntüle
  • Otomobil: T5'04
Bana hakaret edildiğini farz ederim.Kimi zaman cevap kimi zaman tövbe derim.

Çevrimdışı BLaZe_06

• Profili Görüntüle
Kapıyıda Götürseydin Derim :) Anlamadım Dedi Sonra Zaten Götürmesen Düşcek Başkası Alcak Bu Gidişle Dedim :) Bi Keresinde De Kız Arkadaşım Kapının Yan Ceplerine Bastı Ayağın Nerde Dedim Noldu Dedi İstersen Yere Koy Dedim Benden Değerli Yaa Araban Dedi Evet Sen Yokken O Vardı Dedim :))

Çevrimdışı hrntncy

• Profili Görüntüle
Kapıyıda Götürseydin Derim :) Anlamadım Dedi Sonra Zaten Götürmesen Düşcek Başkası Alcak Bu Gidişle Dedim :) Bi Keresinde De Kız Arkadaşım Kapının Yan Ceplerine Bastı Ayağın Nerde Dedim Noldu Dedi İstersen Yere Koy Dedim Benden Değerli Yaa Araban Dedi Evet Sen Yokken O Vardı Dedim :))

kız milletini arkada bebek koltuguna oturtacaksın.. yoksa değer bilmiyorlar (:
Her Honda 'GTI' tarafından avlanmaya muhtaçtır I LOVE MY POLO

Çevrimdışı GolfMk1Cabrio

• My Life Golf GTI :)
    • Profili Görüntüle

kız milletini arkada bebek koltuguna oturtacaksın.. yoksa değer bilmiyorlar (:
Koptum ya  ;D Ben cabrionun takla barına oturtuyorum abi en zararsız yer orası  ;D
ob ein leben nach dem cabrio ist ???

Çevrimdışı kemal_koker

• Profili Görüntüle
yavaaaaaaaaşşşş diye bagırırım  :t

bu da hoşmuş :D

http://www.youtube.com/watch?v=LfdrB4jjrYg

bir de bu var tabi.  :)

daha önce de gördüm bu tam bi hayvan ya :D

Çevrimdışı BLaZe_06

• Profili Görüntüle
ya Zaten Her Kız Arkımla Araba Yüzünden Bi Kavga Ediyorum :) Şimdiki Özellikle Yaa Sorma Geçen Dio Senin Araban Normal İnsanların Arabası Gibi Olmuyor Mu Dio :D Ne Yani Ben Anormal Miyim Dedim Yaa Şu Filmi Filan Kaldıramazmısın Bide Biraz Sesini Kısamazmısın Dedi Eksozun Susturucu Varda Ben Böyle Seviyorum Dedim Hem Senin Ne Alıp Veremediğin Var Ne Güzel Dedim Bişi Demedi :) Ne Zaman Arasa Arabada Yada Yıkarken Yakalanıom Arabanla Benden Çok İlgileniosun Dedi Sen Herzaman Yanımda Olsan Senlede İlgilenirim Dedim :D

Çevrimdışı o.bilge

• Bir Alex değil.
    • Profili Görüntüle
Abi arkaya küçük yeğenler oturuyo indiklerinde bi bakıyorum koltuklar ön koltuklarn arkaları çamur içinde ayak izi içinde. Yapmayın şunu deyince ne kıymetli araban varmış yok sen de binersin bizim arabaya falan. Binmem kardeşim binmem.

Kapıyı hızlı çarpma konusuna gelince, annem yapmıştı. Kadıköyü bilen bilir, söğütlüçeşmeden boğaya çkarken trafik olur. Orda indirdim annemi kapıyı çaatt diye vurdu ben de arkasından refleks olarak yuhh diye bağırdım. Millet o trafikte döndü bana baktı sanki kaza yapmışım o kadar sinirlendim. Arkasından kornaya yüklendiklerim de vardır. Yeni vw lerde korna a biraz serttir. Daaaaaaaaatttttt diye inletirim ortalığı
« Son Düzenleme: 21 Şubat 2012, 11:27:17 Gönderen: o.bilge »

Çevrimdışı ALPER.

• Profili Görüntüle
valla altı üstü araba, anneden kıymetli değil, demesen iyiymiş