Gönderen Konu: Aracınızdan İnen Biri Kapıyı Hızlıca Çarparsa Tepkiniz Ne Olur... Küfürsüz:d  (Okunma sayısı 20236 defa)

Çevrimdışı o.bilge

• Bir Alex değil.
    • Profili Görüntüle
valla altı üstü araba, anneden kıymetli değil, demesen iyiymiş
tabi ki değil, pişmanım zaten gittim özür diledim. Trafik acayip tıkalı, ben daha onu bırakmadan nereye park edeceğimi düşünüyorum. İstanbulda araba kullanmak sabır işi vesselam.

Ek olarak, araba annemin zaten :D

Çevrimdışı kemal_koker

• Profili Görüntüle
ya Arabanla Benden Çok İlgileniosun Dedi

aynı kaderi paylaşıyoruz  :D

Çevrimdışı mikail

• Profili Görüntüle
eger samimi oldugum biriyse "ambar kapisimi ortuyon lan,avrupa bu avrupa"diyorum :)

Çevrimdışı o.bilge

• Bir Alex değil.
    • Profili Görüntüle
eger samimi oldugum biriyse "ambar kapisimi ortuyon lan,avrupa bu avrupa"diyorum :)
ahahah süpermiş bu ;D

Çevrimdışı predator

• Profili Görüntüle
"Yuh ulan kapı 1cm içeri girdi" diyorum
-neee? diyor
-öyle hızlı kapattınki kapı 1cm içeri girdi diyorum.
-suratta üzgün bi ifade bi masumluk böyle
-neyse neyse olan oldu  >:D  yuru git lan  :D

Çevrimdışı ggtoker

• Profili Görüntüle
son yasadıgım bir olay....

patt diye sert bir şekilde kapı kapanır ve gökhanın içi cız eder.....

eeeee kırsaydınnnn hayatım gavurun malımı bu....

amannn benden değerlimi diye bir cevap......

gökhan cevap vermemek için kendini zor tutar ve arabadan iner......

kapı kapama dersi 1 diye kapıyı açarkı menteşelerden hayatta duymak istediğin son ses gelir......

yaptınmı begendiğini derimmm sert bi kaş hareketiyle....

sende külüstür almasaydın der ve ok yaydan cıkar............

arada büyük bir tartışma olur....(orası aile arası)

kısacası kadıpan ses geldi.. yağladım ve düzeldi.... şimdi içn huzur dolu :D :D

Çevrimdışı erdem325

• Profili Görüntüle
anne baba kiz arkadas vs gibi kufur edilemeyecek kisiler haricinde gayet net bi sekilde oldu amk artik iceri dogru acariz kapiyi sagol falan deyin epey aliniyorlar :D

anne ve kiz arkadas icinse sadece kaslari kaldirarak bikac saniyelik ilginc bi bakis herseyi anlatiyor :D

babaya yapacak bisey yok, bizimki kapamaz oyle sertce ama kapasa sanirim bende ayni sekilde sert kaparim kapiyi anlar heralde :D

Çevrimdışı BLaZe_06

• Profili Görüntüle
Benim Babamda Aynı Ben Gibidir Kapı Konusunda Özellikle Çok Ama Çok Hassastır.. Mk2 Jettanın Kilit Bozulurdu Annemle Tartışırlardı Yavaş Kapat Diye :D Bendede Ondan Dolayı Alışkanlık Oldu Kapanmazsa Tekrar Açıp Çarpmak Yerine Hafifce ittiriyorum Yerine Oturuyor :D

Çevrimdışı nr43

• Profili Görüntüle
bnmde genelde hanım kapılara karşı çok acımasızdır,genelde bakışım yeterli olur ama darbenin sertliğine göre"ya senin bu kapılarla bi sorunun mu var ya nedir alıpveremediğiniz" falan derim :p
« Son Düzenleme: 21 Şubat 2012, 13:07:15 Gönderen: nr43 »
NiÇin mi fikir deĞiŞtiriyOrum . . ? çÜnkü FikirLerimiN SahiBiYim . kÖLeSi deĞiL . . .

Çevrimdışı burak_37

• volumeııııııı[]ı bassııııııı[]ı treableııııııı[]ı
    • Profili Görüntüle
Köyde bayram namazına giderken arabaya 8-9 kişi biniyor. Tabi illaki arabaya son binen kişi kapıyı ortecek, genelde de son binen kişi sevdiğim takılabileceğim kişiler oluyor ve de kapıyı traktör kapılarını kapatırmışcasına kapatıyor. Bende: "Kapıyı al götür traktörüne takarsın diyorum" ve enseme iki şaplak yiyerek namaza gidiyorum  ;D

Çevrimdışı ggtoker

• Profili Görüntüle
Köyde bayram namazına giderken arabaya 8-9 kişi biniyor. Tabi illaki arabaya son binen kişi kapıyı ortecek, genelde de son binen kişi sevdiğim takılabileceğim kişiler oluyor ve de kapıyı traktör kapılarını kapatırmışcasına kapatıyor. Bende: "Kapıyı al götür traktörüne takarsın diyorum" ve enseme iki şaplak yiyerek namaza gidiyorum  ;D

+1

Çevrimdışı o.bilge

• Bir Alex değil.
    • Profili Görüntüle
biz de doluşuyoruz bayramda corsaya 6 kişi bindik arabada yay değil coilover varmış gibi duruyodu :D

Çevrimdışı safakaksu90

• Profili Görüntüle
son yasadıgım bir olay....

patt diye sert bir şekilde kapı kapanır ve gökhanın içi cız eder.....

eeeee kırsaydınnnn hayatım gavurun malımı bu....

amannn benden değerlimi diye bir cevap......

gökhan cevap vermemek için kendini zor tutar ve arabadan iner......

kapı kapama dersi 1 diye kapıyı açarkı menteşelerden hayatta duymak istediğin son ses gelir......

yaptınmı begendiğini derimmm sert bi kaş hareketiyle....

sende külüstür almasaydın der ve ok yaydan cıkar............

arada büyük bir tartışma olur....(orası aile arası)

kısacası kadıpan ses geldi.. yağladım ve düzeldi.... şimdi içn huzur dolu :D :D

;D :tamamdir süper olay kapı kapanınca yada lastik cukura girince içim cız ediyo resmen bnmde