Gönderen Konu: tamamdır artık :)  (Okunma sayısı 12538 defa)

Çevrimdışı caner4

• Profili Görüntüle
tamamdır artık :)
« : 07 Şubat 2012, 15:43:06 »
arkadaşlar sorun üzerine sorun yaşadığım bora'mı bugün itibariyle son ve neredeyse hatasız şekline kavuşturdum. sarkan ve kirlenen kapı döşemeleri yenilendi 4 kapının da ayrıca çalışmayan ön camlarım yapıldı. ayrıca park ederken beni küfürbaz olmaktan kurtaran bir adet park sensörü taktırdım tam deneyemedim daha ama  güzel bi cihaz :D dün de aksilik gibi lpg enjektörlerim patladı. gittik bi de onu değiştirdik. resmen tıkır tıkır oldu Allah nazardan saklasın :D içinde biraz derby kokusu var ama olsun zamanla geçer sanırım :D  ama en çok sevindiğim park sensörü oldu :) ha bu arada kolçağımın üst kapağı çıkmıştı kırılmış onu tutan aparat onu da kaplattım komple tertemiz oldu :) artık son olarak boya koruma ve jantları boyatmam kaldı onu da baharın yapıcam inş güzel bi boya koruma ve jantları da boyatcam ozaman değme keyfime :D
This is the best one until we make a better one.......

Çevrimdışı omertek

• Profili Görüntüle
Ynt: tamamdır artık :)
« Yanıtla #1 : 07 Şubat 2012, 16:38:53 »
Kazasız belasız sürüşler diliyorum  :tamamdir
1993 RENO TOROS
2000 SEAT CORDOBA 1.6 SXE
1980 VW  MK1 GOLF LD

Çevrimdışı caner4

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #2 : 07 Şubat 2012, 16:44:02 »
teşekkür ederim :D cümlemize :D

Çevrimdışı barut

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #3 : 07 Şubat 2012, 17:01:25 »
 ;D geçmiş olsun Caner istediğin hale geldiyse ne güzel

Çevrimdışı serdar6055

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #4 : 07 Şubat 2012, 20:26:49 »
Allah nazarlardan saklasın caner kardeşim :) Kazasız belasız sürüşler inşallah..Buaralar ben de park sensörüne kafayı taktım.Arabanın arkasını göremiyorum karambole ilerliyorum :D Şöyle sesli ve Türkçe konuşan birşey arıyorum..Nasıl birşey tavsiye edersin?

Çevrimdışı caner4

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #5 : 07 Şubat 2012, 21:14:41 »
ben bu turkce konusanları begenmıyorum gercı kullanmadım o konusandan ama zaten trafıkde agzı olan konusuo bı de geell geell hoooppp dıye park sensorunu mu dınlıcem en guzelı dıt dıt desın ona gore park edelım :) ben markasını bılmıyorum tamırcım takmıs bı tane zaten bunların hepsı uzakdogu malı oldugu ıcın cok onemlı deıl ben montaj dahıl 100 lıraya yaptırdım mesafe gostergelı ayrıca dıt dıt seslı :) 

Çevrimdışı serdar6055

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #6 : 07 Şubat 2012, 21:26:33 »
Ben de bitane taktırayım artık ya..buarada bunların kablosuzları varmış caner..onlar nasıldır acaba..kablo olunca öyle döşemeyi falan delmiyorlar değil mi kabloları geçirmek için :)

Çevrimdışı tarihcifss

• BORA 1.6 COMFORTLİNE....
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #7 : 07 Şubat 2012, 23:05:10 »
canera kapı iç döşemelerini nasıl hallettin..DERBY ile mi yapıştırdın söküp_?yoksa döşemeciye gidip yenisini mi döşettin.? kaça mal oldu döşemeler.? tavanda sarkma var mı? yakıt durumu için bi gelişme yaptırdın mı? sonuç ne?keyfli sürüşler..
BEŞKAZALI tarihcifss

Çevrimdışı forza26

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #8 : 07 Şubat 2012, 23:11:07 »
Allah kazalardan saklasın sensör işini bende düşünüyorum çok bi masrafıda yokmuş inş en yakın zamanda bende yaptırıcam :)

Çevrimdışı ceceduman

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #9 : 07 Şubat 2012, 23:36:57 »
caner senin adına çok sevindim yahu onlarla uğraşırken bile lpg enjektörlerin patlamış pes doğrusu :)

Çevrimdışı caner4

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #10 : 08 Şubat 2012, 00:21:47 »
evet ya aksılıge bak enjektorler en son kız ıstemeye gıtcegımız gun patlamıstı bu da son dk golu oldu bana. valla ben butun ıslerı tek bıyere yaptırdım elektronıkcıden tut dosemecıye kadar bunyelerınde var kapı dosemelerı yenıden dosendı sarkmalar gıttı tavanda bsy yoktu orayı elletmedım daha sonra on ıkı camım calısmıyordu onlar yapıldı en son olarak park sensoru park sensoru sanırım gerı vıtes lambalarından alıo akımı tam olarak kabloyu nerden gecırdıler bılmıorm ama dosemeler sokulmedı bu arada hepsı 470 tuttu.

Çevrimdışı orhan yılmaz

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #11 : 08 Şubat 2012, 12:48:55 »
arka stoplarından herhangibi birinde su birikmesi olursa aklında olsun park sensörlerinin kablolarını geçirdiği yerden su alıyor olabilir..su yoksa bu yazdıklarım kendini imha edecektir :)
Ben 30 tl ye netten aldım ve kendim taktım.hem sesli hem mesafe göstergeli.çokta memnunum.
« Son Düzenleme: 08 Şubat 2012, 12:51:04 Gönderen: orhan yılmaz »

Çevrimdışı serdar6055

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #12 : 08 Şubat 2012, 16:46:25 »
orhan kardeşim bana da öyle bir şey lazım aslında.Kendim takabileceğim birşey..tam olarak marka verebilir misiniz?

Çevrimdışı caner4

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #13 : 08 Şubat 2012, 17:06:23 »
valla benim elimden gelse kendim yapıcaktım ama böyle şeyler elimden hiç gelmez :( fiyat nasıl sizce bana biraz çok gibi geldi ama ön camlar çalışmıyordu onlar da dahil işçilikler de dahil 470 lira tuttu sizce nasıl fiyat ?