Gönderen Konu: tamamdır artık :)  (Okunma sayısı 12540 defa)

Çevrimdışı serdar6055

• Profili Görüntüle
Ynt: tamamdır artık :)
« Yanıtla #14 : 08 Şubat 2012, 18:12:15 »
geçen sene bizim arkadaşın golf 4'ünün ön camlar bozuldu.içinde ufacık bir plastik aparat var.ondan almamızı söylediler..avuçiçi kadar dandik bi plastik maddeye 30 tl vermiştik :) Masraflı arabalar bu vw'ler ama değiyor be canercim :) 500 de olsa değer bence :)

Çevrimdışı caner4

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #15 : 09 Şubat 2012, 00:25:47 »
vw bızı aylıga baglasın emeklı maası gıbı aylık alalım ya sanayıye yanastık mı adam vw armasını gorunce dırek ıkıyle carpıyo faturayı artı kdv yok ıscılık yok ufleme parası yok deldırme parası derken fıyat ıyıce bıze kacıyor bence vw yetkılılerı benı duysun bagkur gıbı emeklı aylıgı versn bıze :)
This is the best one until we make a better one.......

Çevrimdışı YASİN-GHOST

• I LOVE YOU GERMANY STYLE
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #16 : 09 Şubat 2012, 00:29:09 »
adam vw armasını gorunce dırek ıkıyle carpıyo faturayı artı kdv yok ıscılık yok ufleme parası yok deldırme parası derken fıyat ıyıce bıze kacıyor bence vw yetkılılerı benı duysun bagkur gıbı emeklı aylıgı versn bıze :)

gerçekten x2 faturayı görünce  :D
« Son Düzenleme: 09 Şubat 2012, 00:29:32 Gönderen: YASİN-GHOST »
HERKES HAKETTİĞİNİ YAŞAR . . .

Çevrimdışı tarihcifss

• BORA 1.6 COMFORTLİNE....
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #17 : 09 Şubat 2012, 00:31:59 »
VW neden bilmiyorum ama markası ile hala tutuyor-beğendiriyor...(iki saattir vw ve diğer markalar kıyaslama forumları takip ediyorum..sorunsuzlukta toyota mesela tüm yorumcular tarafından neredeyse seçilen marka) maliyetleri vw nin gerçekten fazla..sorun da çıkartıyor..ama ben ve benim gibiler neden se BORA'larımızı seviyoruz..(belki de sosyolojik bir sorun..)
BEŞKAZALI tarihcifss

Çevrimdışı orhan yılmaz

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #18 : 09 Şubat 2012, 09:12:36 »
orhan kardeşim bana da öyle bir şey lazım aslında.Kendim takabileceğim birşey..tam olarak marka verebilir misiniz?
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-aksesuar-tuning-otomobil-arazi-araci-park-sensoru-toptan-fiyati-daga-ucuzu-yok-68444356/detay
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-aksesuar-tuning-otomobil-arazi-araci-park-sensoru-67540643/detay
ben 2. satıcıdan aldım ama benimkinde mesafe ekranıda vardı.almadan önce sor mutlaka.
kazasız belasız günler.

Çevrimdışı caner4

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #19 : 09 Şubat 2012, 09:32:38 »
bora güzel araba hala bazı belediyelerde makam arabası olarak kullanılıyor. tamam toyota da güzel sorunsuz ama temiz bir 1.6 Sol corolla bulmak için nerdeyse 28-30 bin lira para ayırmanız lazım. o paralara highline passat alırım ben be :)

Çevrimdışı caner4

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #20 : 09 Şubat 2012, 09:34:40 »
ayrıca park sensörü konusunda sensörü bugün denedim çok doğru ölçümler yapıyor. fakat her sensörde olduğu gibi bunda da 20-30 cm kaldığında sanki hiç mesafe kalmamış gibi sürekli dıt sesi geliyor ama halbuki daha biraz da olsa mesafe var gerçi tampona dayanmaktan iyidir ama ben az önce gayet rahat park ettim biraz daha alışırsam hiç arkaya bakmadan park bile edebilecem :D

Çevrimdışı serdar6055

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #21 : 09 Şubat 2012, 10:12:49 »
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-aksesuar-tuning-otomobil-arazi-araci-park-sensoru-toptan-fiyati-daga-ucuzu-yok-68444356/detay
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-aksesuar-tuning-otomobil-arazi-araci-park-sensoru-67540643/detay
ben 2. satıcıdan aldım ama benimkinde mesafe ekranıda vardı.almadan önce sor mutlaka.
kazasız belasız günler.

teşekkürler kardeşim.yalnız bunları takabileceğimi yani becerebileceğimi de pek sanmıyorum :S baya bi kablo vs varmış :)

Çevrimdışı orhan yılmaz

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #22 : 09 Şubat 2012, 12:33:34 »
teşekkürler kardeşim.yalnız bunları takabileceğimi yani becerebileceğimi de pek sanmıyorum :S baya bi kablo vs varmış :)
o zaman en yakın elektrikçiye :)

Çevrimdışı serdar6055

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #23 : 09 Şubat 2012, 12:49:16 »
o zaman en yakın elektrikçiye :)

aynen kardeşim elektirikçi yolu göründü bize :) Zaten acemiyim geri geri giderken cok zorlanıyorum..Biyerlere tıklamaktansa taktırmak en iyisi :))

buarada renk olarak siyahmıydıseninki? Gri bulabilsek süper olur aslında..Boyayla falan uğraşmazdık

Çevrimdışı caner4

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #24 : 09 Şubat 2012, 13:23:45 »
hepsiburada.com da var gri olanlardan sanırım görmüştüm bi ara  ben..

Çevrimdışı orhan yılmaz

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #25 : 09 Şubat 2012, 14:22:10 »
aynen kardeşim elektirikçi yolu göründü bize :) Zaten acemiyim geri geri giderken cok zorlanıyorum..Biyerlere tıklamaktansa taktırmak en iyisi :))

buarada renk olarak siyahmıydıseninki? Gri bulabilsek süper olur aslında..Boyayla falan uğraşmazdık
gri olarak hiç görmedim.almadan önce çok bakınmıştım.genede bakmak lazım

Çevrimdışı caner4

• Profili Görüntüle