buji ve kablolar için kontrol edilmeli yazmıştım zaten arkadaşlar, yanlış anlaşılmış galiba. birde 4 buji 120tl olmaması lazım buji kablosu bile ofiyata fazla
Dün otostart.com'dan bosch polen filtresi , hava filtresi, yağ filtresi , ngk 3 tırnaklı 4 adet buji aldım kargo dahil toplam 85 tl verdim. Aracın orjinal bujisi NGK marka olduğu için onu tercih ettim. Yoksa bosch daha ucuzdu.
slm barracuday kardeş bu oto start com dan alış veriş yapmak istiyorum yanlız sormak istediğim bişiy var güvenlimi bu arkadaşlar bide bişiy dikkatimi çekti fiyatlar çok uygun geldi bana acayip derecede bide qaldığımız ürünlerde sıkıntı çıkarsa değiştirme şansı oluyomu baya bi malzeme alıcam da ben 250 lira civarında tutuyo cevabını bekliyorum....
triger değişimi 90000 de olur 180000 de olur 90 bin 90 bin öyle gider ama 90 dolmadan 4 yıl dolduysa bir an evvel değişririn ayrıca tiger set olarak değiştirilmeli yani devir daim ve triger ve triger bilyası v kayışı olarak değiştirin yetkili servis fiyatı 225 tl ama muadil olarak 150 ye dışardada var bosh markanın arastırın dandık marka almayın
triger setimin markası INA MARKA çok iyi olduğunu söylediler alman menşeili sanırım....
http://www.ina.de/content.ina.de/en/aftermarket/aftermarket.jsp