Gönderen Konu: pasific jant mı yoksa comfort jant mı??  (Okunma sayısı 15284 defa)

Çevrimdışı metalteo

• ilker
    • Profili Görüntüle
Ynt: pasific jant mı yoksa comfort jant mı??
« Yanıtla #28 : 25 Şubat 2012, 20:54:09 »
modifiye edersen on numara olur ama sade kullanınm için bbs modelleri daha güzel

haftaya yan ve tampon çıtları boyanacak ankara gidebilirsem eğer far karartması + berki angel takmayı düşünüyorum bunların üstüne burock jant taksam çık mu sırıtır ki ?

Çevrimdışı rene

• Profili Görüntüle
  • Otomobil: Jetta Tdi
« Yanıtla #29 : 26 Şubat 2012, 00:28:30 »
olur olur sırıtmaz ama yaysız olmaz o jantlar

Çevrimdışı metalteo

• ilker
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #30 : 26 Şubat 2012, 00:46:00 »
olur olur sırıtmaz ama yaysız olmaz o jantlar

Arabayı düşürürsem siteye girerken bi dert çıkarken dert 2-3 manevra yapmam lazım. işyerinin önüne park etmek ayrı bir dert kaldırımdan çıkıp iniyorsun yoksa hiç düşünmem yay takarım  :-\

Çevrimdışı ferhattasdemir

• Eksantrik sübap açar, motora benzin kaçar :)
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #31 : 27 Şubat 2012, 10:55:53 »
valla kardeşim bu arabaların stock hali bile yere çok yakın bide düşürürsen nasıl bineceksin bilmiyorum. ben hayret ediyorum doğrusu düşürenlere. otobanda mı dolaşıyorlar acaba sürekli? benimki stock durumda olduğu halde bi köye gitmiştim köy yoluna düşük banketten girmek gerekiyordu giremedim tamponlar sürttüğü ve arabanın altı oturduğu için arabayı karayoluna bırakıp 2 km yol yürümek zorunda kaldım :(
Eksantrik sübap açar, Motora benzin kaçar
Çok zorlama kelebeği, Araba altından uçar... :)

Çevrimdışı ogretmen_ankara

• 2001 Golf Comfortline Red
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #32 : 27 Şubat 2012, 11:18:46 »
valla kardeşim bu arabaların stock hali bile yere çok yakın bide düşürürsen nasıl bineceksin bilmiyorum. ben hayret ediyorum doğrusu düşürenlere. otobanda mı dolaşıyorlar acaba sürekli? benimki stock durumda olduğu halde bi köye gitmiştim köy yoluna düşük banketten girmek gerekiyordu giremedim tamponlar sürttüğü ve arabanın altı oturduğu için arabayı karayoluna bırakıp 2 km yol yürümek zorunda kaldım :(
:tamamdir

Çevrimdışı ferhattasdemir

• Eksantrik sübap açar, motora benzin kaçar :)
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #33 : 27 Şubat 2012, 16:12:58 »
valla şimdilerde araçları indirmek moda ama 80 90 larda özellikle şahinlerin doğanların arka amortisörlere takoz atarak arkasını kaldırmak modaydı. şimdi bende ön arka golf e yaptırsam mı diye düşünmüyor değilim. abicim hiçbir yere giremiyor yada kaldırımlara yanaşamıyorsun ya. yan yanaşıyorsun kapıyı açamıyorsun dalgın olursan ya kapıyı vuruyor ya altını sürtüyorsun. ön yanaşıyorsun bakıyorsun başka adam lastikleri dayamış kaldırıma sen tampondan karlıktan dolayı giremiyorsun senin araba diğer araçlara göre arkası yarım metre dışarda kalıyor. arkada da aynı durum...
Eksantrik sübap açar, Motora benzin kaçar
Çok zorlama kelebeği, Araba altından uçar... :)

Çevrimdışı Frequency

• Profili Görüntüle
  • Otomobil: Skoda Fabia HTP
« Yanıtla #34 : 27 Şubat 2012, 16:16:42 »
İki jant modeli de güzel ama pacific 16'' olduğundan daha bir dolduruyor arabayı, Fabia'ya bile yakıştı, 1,5 yıl kullandım.
D Ü N Y A L I L A R D A N  TİSKİNİYORUM  (g.o.r.a)