Gönderen Konu: Fiat Marea Hakkında Acil yardım.  (Okunma sayısı 4212 defa)

Çevrimdışı REALCAX

• Profili Görüntüle
Fiat Marea Hakkında Acil yardım.
« : 11 Şubat 2012, 01:14:44 »
Arkadaşlar merhaba polomu sattıktan sonra uzun zaman nete giremedim.şuanda  http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-2001-marea-1-6-lpg-li-73104501/detay      linkindeki aracı almayı düşünüyorum.aracı gidip gördüm.aracta akü değişecek.araç şuanda 138 binde. şöför kapı içi döşemesi çatlamış değişecek.birde kafama takılan bi sorun var.arabayı çalıştırıp boşa aldıktan sonra gaza basıp ayagımı çekince gaz pedalı gaz yemeye devam ediyor.gazdan ayagımı çekince pedal yükselmiyor hemen.bu neden olabilir masrafı çok tutarmı?? birde kilometresi yüksekmi tavsiye edermisiniz?? cevaplarınızı bekliyorum.

Çevrimdışı ggtoker

• Profili Görüntüle
Ynt: Fiat Marea Hakkında Acil yardım.
« Yanıtla #1 : 11 Şubat 2012, 01:23:21 »
bnm bildiğim marea, palio bravo serisinin babası... gaz pedalı tellimi yoksa elektronikmi eger telliyse yağlarsın en kotu teli değiştirirsin düzelir... ama elektronıkse bilmiyorum :D

Çevrimdışı caner4

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #2 : 11 Şubat 2012, 09:40:35 »
şimdi dostum bu arabaları ben çok araştırdım . fiat ın ürettiği güzel üst düzey bi model bunlar fiyatlarına göre çok güzel özellikler sunmakta.
ama senin baktığın araç biraz yıpranmış gibi gözüktü bana bilmiyorum yada bana öyle geldi. biraz daha bütçeni yükselt. şöyle 15-16 milyara dünya kadar temiz marea var . eğer yakıt sorun değil diyorsan 2.0 HLX tavsiye ederim tam bir canavar araba. ama ekonomi diyorsan 1.6 liberty düşün ki bu araçlarda 2 hava yastığı işte direksiyondan kumandalı teyp abs ebd daha sonra sis farı park sensörü xenon u bile fabrika çıkışlı olanlar var. güzel araç lakin piyasası çok ağır Allah sattırmasın ama acil bir durumda yok parasına gider bunlar ki senelerce ilanlarda durup alan satan olmayan marea satıcıları da var . ha benim için piyasası önemli değil ben alıcam binicem  3-5 sene sonra düşünürüz dersen al kötü araba değil ben de çok araştırdım sanayide tırpan yemezsin hiç olmazsa ustası bol işçiliği ucuz .
This is the best one until we make a better one.......

Çevrimdışı salihsefa

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #3 : 11 Şubat 2012, 09:58:26 »
bi dönem abim niyetlenmişti, şimdi net olarak hatırlayamadığım külfetli kronik arızaları varmış marea ların ve almadık. fiat forumlarında bi araştırın isterseniz.
Sev seni seveni hâk ile yeksan ise, sevme seni sevmeyeni Mısır'a sultan ise.

Ehli irfan arasında aradım kıldım talep, Her hüner makbul imiş, İlla Edeb illa edeb

Çevrimdışı REALCAX

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #4 : 12 Şubat 2012, 22:36:24 »
eyvallah saolun arkadaşlar.wazgeçtım  o araçtan benımde içime sinmemişti zaten.masraflı araç.