Evet unutmuştum ben bu konuyu
Hemen yarın ekliyecem fotoları. Ama kısaca bahsetmek gerekirse, bu kıyaslamayı önceki aracımız 2006 opel vectra 1.6lpg ye göre yapıyorum.
- İç, kalite oldukça yüksek. Sizi güvende hissettiren bir yapısı var, koltuklar ısıtmalı ve rahat. Yan destekleri vucudunuzu sarıyor ve virajlarda çok güzel sabit tutuyor.
- Arka bagıcın iki türlü açılması mükemmel bir özellik. Hem sedan hem hatcback şekilde açılabiliyor. Tam bizlik bu !
- Donanım seviyesi çok yüksek, bu özelliklerdeki bir passat 93k. ya bizim oluyor. ( ocak bayi fiyatı idi )
- Park asist gerçektende çok verimli , ve dikkat çekiçi
- Dış görünüş olarak arka taraf pek bir şeye benzemesede göz alışınca Mercedes' modellerini andırmıyor değil, ama ön tasarım gerçekten harika.
- İnce düşünülmüş lüks araçlar diye tabir ettiğimiz ( Mercedes vs. ) çok güzel ayrıntılar var. Örnek vermek gerekirse ayna altlarındaki ışıklar, follow me seçeneğini kendinize göre düzeltme, sanruf hafızası vs.
- Arka kısım o kadar genişki benim boyun 1.89 valla bacak bacak üstüne atıyorum .
Ledli saat ve koltuk ısıtma ayarıda arka konsolda sizi iş adamı havasına sokuyor.
- Motor bildiğiniz gibi 1.6 dizel, passatdaki aynı motor. Gayet güzel valla opele göre roket. Neye göre roket opele göre , tartışma konusu olmasın (:
- Aracımız beyaz elagance modeli ek olarak dört koltuk ısıtma , sanruof , bolere cd çalar ( rns-510 ).
- Yol bilgisayarını kendinize göre özelleştirme özelliği de güzel ayrıntlılı düşünülmüş bir özellik. Ekranda neyi görmek istediğinizi seçiyorsunuz. Yani tamami ile özelleştirebiliyorsunuz. Bizim yol bilgisayarları gibi değil, bizdekiler seçenekler arasında geçiş yapıyoruz bunda ise seçenekleride ekranda biz belirleyebiliyoruz.
- Yol sesi valla yok desem yeridir. Motor sesi dışarıya göre içerde duyulmuyor bile.
- En önemlisi araç babamda ortalama şehir içi 4.7 yakıt tüketiyor. Valla ben BM ile aynı değerleri yakalıyorum (
sportif sürüyorum ondan (: )
Şimdilik resimleri ekleyene kadar aklımdakiler bu kadar. Ben alacak olanlara şiddetle tavsiye ederim. Adamlar yapmış...