34sportline erdemde sanırım +2 gelecek.Erdem yarın bulusma yerlerını saatlerını soleyecegız avrupa yakasında toplu bır gecıs yapıcaz
ibo bende gelcem bi aksilik çikmaz ise malum çalişiyorum...
ya arkadaslar pazar günü olsaydı bende aranızda olabilirdim ama nasip dylmmiş sağlık olsun calısıorum izin alma olasılığımda düşük kowulmayalım 1.haftada
geliyom aloooo..kimse beni tısslamıyomu...yakarım bu gezegeni...Ne komutan logarmı?
Arkadaşlar; 22 Eylül Cumartesi günü, Maltepe sahilinde bulunan, Erzurum Sofrası' nda güzel bir iftar yemeği için toplanıyoruz. Buluşmaya aileniz, eşiniz ve dostunuz ile de katılabilirsiniz. Amacımız güzel bir buluşma ve bir aile ortamı oluşturup, birbirimizi daha iyi tanımak. Buluşmamıza gelme imkanı olan herkesi bekliyoruz.ERZURUM SOFRASIAdres: Yalı Rıhtım Cd. No:53 SahilMaltepeTelefon: (216)442 89 17Arkadaşlar, fiyat bir kişi 20 ytl'dir.İsteğe göre Go Kart etkinliğide yapılabilir. Gelecek arkadaşlar, en geç çarşamba gününe kadar kaç kişi geleceğini belirtirse +1 veya +2 şeklinde, listeye ona göre ekleme yapabiliriz. Toplanma yerleri ve saatlerini belirleyeceğiz canlar.Katılım ListesiNizamMcsahanFay78BarthezSharkhunter +1Car Wolf +1Firestarter +1Kmnst +3İstanbulos34Golfmk2gtdSuggestion +134sportline +2