Arkadaşlar coilover denilen zımbırtı aracın lastiklerini yerden keserek elinizle çevirerek aracınızı istediğiniz yükseklik veya alçaklığa getirmenize yarayan sistemdir. Ayrıca süspansiyonuzun sertlik ve yumuşaklık ayarını yapmanıza imkan vermektedir. vw polo için özel üretim yapan çeşitli markalar vardır en dandiğinin fiyatı 15000 liradan başlar 3500 e kadar uzanır. Özel yapım coillerde vardır bu işte nam yapmış belli başlı firmalar da var. Cantürk ve ankarada bi usta daha varmış ama onu bilmiyorum. Ben cantürkten yaptırdım ve maşallah diyeyim herhangi bir sıkıntısı yok çok da memnunum merak edenler için söylemekte fayda var sekme vurma takırtı tukurtu yapmıyor sadece orjinalindeki gibi yaylanmayı hissediyorsunuz. Benim aracım siyah olan ve yaklasık %30 luk basım payı var beyaz polo da ise % 25lik basım payı var fakat bi tık daha bastığımız zaman lastik sürtüyor
Eğer detaylı bilgi almak veya sipariş vermek isteyen olursa yardımcı olurum yapan adamla samimiyetimizi kurduk herhalde biraz da olsa selamımızın etkisi olacaktır