Gönderen Konu: İnce tampondan , balon tampona geçiş...  (Okunma sayısı 15057 defa)

Çevrimdışı serhaty

• Profili Görüntüle
Ynt: İnce tampondan , balon tampona geçiş...
« Yanıtla #14 : 01 Mart 2012, 23:39:14 »
fatura derken?
yani kaza durumu vs den dolayi sigorta icin gerekiyorsa alper abiler kesebiliyor fatura..
adi garip bi fatura vardi unuttum simdi..

Karda park halinde kayıp vurmuş benim araca biri, sigortadan aldım.

Çevrimdışı erdem325

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #15 : 01 Mart 2012, 23:56:07 »
Karda park halinde kayıp vurmuş benim araca biri, sigortadan aldım.

sigortaya ibraz icin gecerli fatura verebiliyorlar..
sigorta size parcayi al biz odeme yapicaz ama biza fatura gonder diyorsa o is icin oluyor alper abilerin verdigi fatura bilgin olsun..

Çevrimdışı Jerewure

• Profili Görüntüle
  • Otomobil: vw-Golf2, Audi-A3
« Yanıtla #16 : 03 Nisan 2012, 14:53:23 »
Ben çiftini 300 liraya aldım burdaki bir arkadaştan. İkinci eldi ama hiç kullanılmamıştı. Orjinalinin kesinlikle yerini tutmaz ama biraz aralık kalsada sorunsuz olarak takılabiliyor. Tabi içinde gelen plastik blanketleri kesip vidalamak zorunda kaldım yoksa atıp duruyordu. Orjinali kadar güzel oturmasada ince tampondan daha iyi göründüğü kesin.

Çevrimdışı Jerewure

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #17 : 03 Nisan 2012, 14:54:29 »
Çamurluk bagalitlerin yoksa açıklık daha çok göze batar. Bu arada boya işi de yaklaşık 70 liraya mal oldu bana.

Çevrimdışı ilker_rr

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #18 : 03 Nisan 2012, 19:49:52 »
Güle güle kullanın , bir de fotoğraf ekleyebilseniz güzel olacak imkan varsa. Yapan arakadaşlardan merakla fotoğraf bekliyorum.

Çevrimdışı Jerewure

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #19 : 03 Nisan 2012, 22:40:17 »
Şu an karlıklardan birisi düştüğü diğerinide söktüm önden çirkin oluyor ama inşallah sizin için fotoğraflıyım özellikle kusurlarını.

Çevrimdışı ilker_rr

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #20 : 04 Nisan 2012, 00:45:58 »
Şu an karlıklardan birisi düştüğü diğerinide söktüm önden çirkin oluyor ama inşallah sizin için fotoğraflıyım özellikle kusurlarını.

Çok makbule geçer , ve özellikle kusurlarını demişsin çok hoşuma gitti :) , çünkü bende çok niyet ettim , azıcık boşluk kalıyor diyorlar , o boşluk nerede çok merak ediyorum. Bir görsem fotosunu direk alıcam tamponları bende balon yapacağım.Tabi çok göze batan bir kusur değilse.

Çevrimdışı ilker mk2

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #21 : 04 Nisan 2012, 00:48:47 »
yapımı sökülüp takılması hiç zor değil ben hemen hemen herhafta düşürüyorum ön tamponu ;D yapın pişman olmazsınız ama abileriminde dediği gibi ayakları kolay kırılabiliyo ben sacdan kendim yaptım daha sağlıklı oluyo bencede örnek olarak benim aracın fotolarını atıyım isterseniz ve bende alper abiyle konusmustum alper abide uygundu fiyatları tam net hatırlamıyorum ama fiyatlarını en azından malının arkasında durur sıkıntı yasamazsınız
http://www.facebook.com/media/set/?set=a.10150332149328419.365155.723418418&type=3

Çevrimdışı mk_ank

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #22 : 04 Nisan 2012, 01:21:02 »
Şimdi ince tampondan balon tampona geçerken araçta ne gibi bir değişikliğe gidilmesi gerekiyor? yani tampon ayakları mesela nasıl bir değişim geçirecek tam olarak?
 ::)

Çevrimdışı nizam

• Volkswagen Türkiye
  • VW BORA 1.9 TDI 66 kv
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #23 : 04 Nisan 2012, 12:01:11 »
ön tampon için tamponun içinde ki metalin değilmesi lazım ayakları ile beraber arka tamponda direk uygulama yapabilirsiniz, ben biraz agaç destek ile tamponu hizaladım sonra inşaat köpükleri var bilirsiniz spry ondan boşluklara sıkıp sabitledim çok güzel oldu iki kişi lazım onun için tabi ön tampon orj değil ise akıllı vida ( matkap uçlu vida ) ile sabitlerseniz çok iyi oluyor
Paylaştığın senindir, biriktirdiğin değil

Yunus EMRE

ARABA ARIYOM BİLADER SORUN MU VAR :)

Çevrimdışı safakaksu90

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #24 : 04 Nisan 2012, 20:08:09 »
bende 1 ay önce ön tampon hafif çatlamıştı onu değiştirirken yenisi ile :) cok basit kendim hallettim

Çevrimdışı Jerewure

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #25 : 04 Nisan 2012, 22:24:12 »

Çevrimdışı Jerewure

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #26 : 04 Nisan 2012, 22:28:37 »
İnşallah işine yarar boya işi hariç hepsini kendim yaptığımdan çokta iyi olmadı biraz havalar düzelsin elden geçircem. Direksiyon tarafındaki karlık düşünce çıkarmak zorunda kaldım çek fena gözüme batıyor ön tampon. İşin kötü yanı üzerindeki led sis de gitti :(

Çevrimdışı ilker_rr

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #27 : 04 Nisan 2012, 23:02:36 »
Gayette güzel görünüyor , açıklık dedikleri şey demekki yanlardaki olan açıklık , göze batacak şekilde çok da kötü görünmüyor , gayet güzel olmuş , balon tampon bir başka gösteriyor arabayı , güle güle kullan. Fotoğrafları eklediğiniz için hepinize çok teşekkür ederim.Artık en kısa zamanda bende değiştireceğim ama benim çeki demiri  olduğu için arka tamponu nasıl uygulayacağım onu düşünüyorum.