Ben sökeyim diycem de bende de gti panjur yok artık çıplak çıplak gezerim
panjursuz gezerim dedinde aklıma arkadaşımın karşılaştığı bir durum geldi. izmit ankara arasında bir polo geçmiş onu, mola verdikleri yerde amblemine çarpmış kuş varmış. radyatörler ufacık taştan ufak yamulmalara maruz kalıyor birde panjursuz kuş çarpsa durum feci
) valla kemal haklı galiba benim panjur 1 yıl oldu evde hanım atacak artık bıktı evin heryerinde araba parçası ) 2 hafta sonra direksiyonda satışta olacak ) İsteyen varsa direksiyon satılık airbak lı airback hiç kullanılmadı hiç başımı yaslamadım valla
Satacağım direksiyon normal arkadaşlar fonksiyonlu değil.Herşey hazır bi zamanım olsa hemen soluğu ender'de alıcam bakalım,cumartesi endere gidilmez aşırı kalabalık oluyor hafta içi gitmeyi düşünüyorum..Azam hala spora gelmiyorsun hep kayışş style
ibrahim ağğbi bırakmıolar ki ya gel takılalım diolar. icmeli s*çmalı ayin yapalm diolar. kalıyo
abi elimde endonezya malı kırmızı marlboro var bi karton. burdan duyurayım alıcı varsa hani =) isteyene tek tekde satılır. dal dal bile satabilrim