kendi acımdan alma sebebimi yazıyım.. orjinal vw teybi ve tuşları sallanmıyor necvoxtaki gibi goruntusude hoş
Oyttt azam karalama teybimi
Arkadaşlar rcd 510 güzel teyp orjinal fakat bugün Ender elektronikte direksiyon montajım yapılırken polo gti tutun scirocco kadar full kakılı araba vardı ve hepsinin üzerinde gelen orjinal rcd 510 memnun olanını görmedim.Memnuniyetsizlikleri şu şekilde; 0' da alınırken 2.el alınırken bu cihaza en aşşa 550 tl ile 600 tl arasında para veriliyor fakat en basiti cihazına navigasyon koyar bluetooth koyar hadi dvd film klip izlemeyi geçtim bu tarz hiçbir multi fonksiyonu yok.Ender necvox satışınada başlamış zenec kullanan bir kaç arkadşla tanıştım onlarda memnun ama emin olun necvox yeni hd serisini kullanıpta pisman olan çok az insan var.Zevk meselesi orjinalci insan gider
rcd 510 alır yada parası olan
rns510 alır fakat benim gibi uzun yol yapan birisi varsa eğer içimizde ben şiddetle necvox hd serisini öneriyorum çukura girdim atlama yaptım yok ısındı görüntü bozultu hiç bir şekilde şikayetim yok bırakın çukuru aracım yaylı oldugu halde okadar zıplamada birkerecik olsun atlama vs yapmadı.2.el temiz necvox düşünüyorsanız beklemeyin alın derim