araba ucuz(!) ya, tak dunlopu gitsin. her yerden düzüyoruz nasıl olsa, var bir de lastikten düzelim ne olcak kimsenin sesi çıkmıyo nasıl olsa. versinler bi sis farına 900 lira para elleme.
ah Özgür ah sorma. 6R kasayı ilk gördüğümde, "yeni golf mü lan bu" dedim. döndüm gözümü alamadım. polo yazısını okuduğumda küçük dilimin arkasına dilimi de yuttum. hayran kaldım. hasta oldum. 2012 eylülü gibi kredi taksidim bittiğinde zaten bir araba olayına girişmek istiyorum. o anda "alacağım araba bu" dedim.
ama işte doğuşun aracın sağından solundan kırpıp kuş etmesi, yıl olmuş 2012 ve hala yol bilgisayarını opsiyonel olarak koyması, esp olmaması, 2 hava yastığı(!) beni vw'den soğuttu. bırak ki yeni poloyu.
ticari ahlak şunu gerektirir. aldığın ürünün üstüne makul bir kar payı koyup satarsın. terazide oynamazsın. malının eksiklerini gizlemezsin. maalesef doğuş
ticari ahlak noktasında her açıdan sınıfta kalıyor. yurt dışından orijinal parçayı "gümrük mevzuatına uyarak" getirtip işçiliği de dahil araca uygulanması, aynı parçanın buradaki sadece satış fiyatından daha ucuza gelebiliyor. işte size bir deli dumrul hikayesi. geçenden 33 akçe, geçmeyenden döve döve 40 akçe.