devamı yarın demiştik.... Evli arkadaşlar bilirler eğer eşiniz birşeyi ağlama derecesinde almanızı istemiyorsa o şeyi kesinlikle almamalısınız aksi taktirde başınız büyük dertte demektir. Nitekim dönüş yolunda tam 350 km yol boyunca sinirden tek kelime bile konuşmadı benimle. Haklıydıda çünkü araç açık alanda 2 yıl yatmış heryeri çürük içinde vede motoru çalışmıyordu. Neyse araba için sıkı bi pazarlık yaptık. Nihayetinde küçük yaşlardan beri hayalini kurduğum mk1 ime kavuştum. Bi çekici çağırıp aracı sanayiye çektik. Eşime motor çalışmazsa 1000 tlye bile verse almam arabayı demiştim neyseki ustalar on dakka gibi bi sürede çalıştırmayı başardılar. Bende huzur içinde dönüş yoluna çıkacaktım. Sanayiden ayrılmamızın üzerinden çok geçmeden gaz almak ve lastik havalarını düzeltmek için benzinlikte durdum. Aracı tekrar çalıştırdığımda hava kararmıstı ve farkettimki ayağımı gazdan çeker çekmez rölenti istop etme noktasına kadar geliyordu. Büyük bir şehirde iş çıkış saatlerinde ikidebir istop eden bir aracınız ve bu durumdan şikayetçi eşinizle düşünün kendinizi
neyse tam 6 saat boyunca allahım nolur kırmızı ışık denk gelmesin diyerek aracı kullandım aheste aheste. Yolculuk esnasında yağan sağnak yağmurda cabası tahminedebileceğiniz gibi 2 yıl yatan araçtan üstün bi silecek performansı beklenilemez. Sağ salim eve vardık. Ertesi sabah aracı boyatmak için sanayiye gidecektim lakin ortalama 2 saatlik bi çabaya karşın bizim ihtiyar tutturdu ben çalışmam diye...... ARKASI YARIN....