Gönderen Konu: hiç düşünmeden aldım...  (Okunma sayısı 14193 defa)

Çevrimdışı zippoblu

• Profili Görüntüle
Ynt: hiç düşünmeden aldım...
« Yanıtla #28 : 17 Şubat 2012, 17:47:48 »
Merakla bekliyorum bu işin sonunu :)

Çevrimdışı yusufturkoglu

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #29 : 17 Şubat 2012, 19:08:03 »
[imghttp://[/URL[URL=http://imageshack.us/photo/my-images/201/18012012134.jpg/]][/img]

resim istediniz arkadaşlar buyrun :)

eveett nerde kalmıştık....

yaklaşık iki saatlik bir uğraş sonucu varabildiğim tek nokta ölü bir marş motoru ve bitik bi akü oldu :). büyük bi üzüntü ve hüsranla motora binip sanayiye usta çağırmaya gittim.Gelen usta sorunun gaz beyninden kaynaklandığını söyledi ilave aküyle 5 10 dakka uğraşıp çalıştırdık arabayı direk lpgciye gittim lpg ayarlandı ordan marş motoru için elektrikçiye gittim marş motoru söküldü ordanda araç boyaya girdi.fotoğraflar boyadan sonraki haline ait. araç boyacıda 2 gün kalıcaktı bende bu arada evrak işlerini halletmeye başladım ilk sigortaya gittim geçici trafik tescil belgesiyle aracı kullanabilmek için sigorta yapılması gerektiği için. sigortadaki arkadaş işlemleri yaparken satış işlemlerinde bi hata olduğunu söyledi. noter satışında trafik tescil belgesine eski yaşadığım yerin adresi yazılmış satış sözleşmesinde ise yeni taşındığım yerin adresi yazılmış 2 ayrı belgede iki ayrı adres var yani sizin anlıycağınız. yanlışlığı düzeltmek için emniyet trafik şubeye gitmem gerektiğini söyledi bende emniyete gittim yaklaşık 1 saat sıra bekledikten sonra trafik şubede ilgili işlemi yapacak olan memur arkadaş bana bu aracın satış işlemini burdan yapamazsın tescil belgesinde yazılı olan adresteki şehirde yapman lazım dedi (şuan yaşadığım yerden uzaklığı 700 km). Beynimden vurulmuşa döndüm resmen. sıra konuyu eşime izah etme kısmına geldi. Arabayı getirene kadar çektiğim çile yetmezmiş gibi bide bu çıktı başıma. Neyse bi şekilde bu durumu izah ettim eşime verdiği tepkiyi şuan anlatamam ama ogün evin içinde patlamaya hazır bi bomba var gibiydi resmen :) ertesi gün satışı yapan notere telefon açtım hatayı düzeltmeleri için fakat hatanın onlardan kaynaklanmadığını sistemde iki adresim göründüğü için satışta iki adres çıktığını söylediler sorunu ancak nüfus müdürlüğü çözebilirmiş ........          ARKASI YARINNNNN :D

Çevrimdışı yusufturkoglu

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #30 : 17 Şubat 2012, 19:09:13 »
resimleri yanlış yükledim galba acayip oldu neyse idare edin artık :D

Çevrimdışı arda_86xxx

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #31 : 17 Şubat 2012, 19:18:16 »
1.1 olan araç bu dimi yanılmıyorsam izmirdeydi

Çevrimdışı yusufturkoglu

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #32 : 17 Şubat 2012, 19:42:22 »
evet aracın tanınmasından korkuyodum aslında illaki mazisini bilen vardır aracın :D bende eski arabamı görüp duruyorum sağda solda ben satarken araç hem kazalıydı hemde yürüründe çok ciddi sıkıntılar vardı sattığım arkadaş araç alıp satma işi yapıyordu o biliyodu bütün sıkıntılarını arabanın. onun sattığı kişinin hiçbişeyden haberi yok zor tutuyo içimde bigün yanaşıyım yanına anlatıyım arabanın başına gelenleri seni fena keklemişler arkadaş diyim falan ama nolcak bilmiyom valla arkadaşlar :D hatta yükliim kazalı resimlerini burayada yorum yapın 30 km hızla yapılan bi kazanın eseri....

Çevrimdışı TEYOLOGY

• Profili Görüntüle
  • Otomobil: (fırsatı bulur bulmaz tekrar Vag'dayım)
« Yanıtla #33 : 17 Şubat 2012, 20:02:39 »
evet bir ara unoya da fena merak salmıştım. iyi olur 30 km hızla neler olduğunu görmek isterim.
Kamış ses verince ney oldum sanır, İplik gerilince yay oldum sanır.
Sarayda oturmakla padişah olmaz kişi,
Abdal ata binince bey oldum sanır.

Çevrimdışı yusufturkoglu

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #34 : 17 Şubat 2012, 20:12:20 »

ilk iki resim kaza sonrası 3. resimde 2.000 tl harcandıktan sonrası kaputun altı ne haldeydi ne siz sorun ne ben söyliyim. alt takıma girmedim ama oda en az 1.000 tl istiyodu kaza sonrasında....

bu arada forumda farklı marka araçların fotoğraflarını paylaşmak sorun teşkil ediyosa hemen kaldırırım sorun değil :)

Çevrimdışı Mk1GTI

• Profili Görüntüle
  • Otomobil: VW Golf mk1 GL
« Yanıtla #35 : 17 Şubat 2012, 20:21:34 »
Memleket neresi. 10 plaka bizim memleket.  UNO da büyütülecek bir hasar yok..
"Çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan rahat yaşamanın yollarını alışkanlık haline getirmiş milletler, evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar"

Çevrimdışı yusufturkoglu

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #36 : 17 Şubat 2012, 20:27:23 »
memleket izmirle balıkesir arası gidip geliyo hocam bende emin değilim artık :D unonun hayatı pamuk ipliğindeymiş zaten kazayla patladı herbitarafı araba daha 67.000 km deydi orjinal kazayı 1. vitesten 2. vitese geçerken yaptı arkadaş gözümün önünde bana selam vermeye çalışırken :) soğudum arabadan binmek istemedim...

Çevrimdışı mami6848

• Sen Yetkili bi Abiye benziyosun :)
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #37 : 17 Şubat 2012, 20:28:00 »
Hayırlı olsun hocam Hiç Düşünmeden o Aynaları sök..! tekrrdan hayrlı olsun...

Çevrimdışı yusufturkoglu

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #38 : 17 Şubat 2012, 20:32:35 »
işllh izmire gittiğim bi ara o işlem olacak hocam burdaki imkanlarla zor gerçi orj aynaları duruyo ama talaş vaziyette :)

Çevrimdışı TEYOLOGY

• Profili Görüntüle
  • Otomobil: (fırsatı bulur bulmaz tekrar Vag'dayım)
« Yanıtla #39 : 17 Şubat 2012, 20:38:34 »
beklediğim gibi bir görüntü yok. kozmetik hasar desek yeri. en güvenli araçta dahi bu hasar normal bence. bir çok modern araç ağırlıkları ve yolcu kabini hariç olan ön kısımların katlanma noktaları bulunması sebebiyle bundan çok daha büyük bir hasar alırlardı. 30 km ile çarpmada açığa çıkan enerji azımsanacak bir enerji değil.  üstelik sanırım yüksek bir nesneye vurmuş kamyonet filan gibi. tampona hasar dahi almamış doğru dürüst. bence gayet başarılı bir sonuç.
Kamış ses verince ney oldum sanır, İplik gerilince yay oldum sanır.
Sarayda oturmakla padişah olmaz kişi,
Abdal ata binince bey oldum sanır.

Çevrimdışı escocem

• Volkswagen Türkiye
  • street racer
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #40 : 17 Şubat 2012, 21:01:26 »
merhaba foruma hoşgeldin..6 yıldır forumdayım ilk defa bu şekilde renkli bir üye geldi aramıza :) Bende eşimle aynı durumları yaşamıyor değilim 1.1 aldım bir tane olabildiğince orjinal ve dri kasası fakat yürüyen ve motor baya harcama yaptırdı,harcanan zamanda yanında tabi..2 haftadır eşimle ringten inmedik hiç :sevgi:

Çevrimdışı cavanozz

• Can
    • Profili Görüntüle
  • Otomobil: MK III Sportline, MK I GTI, MK IV Pasific, Passat SW 1.4 TSI Comfortline, Sharan 1.9 TDI Highline
« Yanıtla #41 : 17 Şubat 2012, 21:04:07 »
tekrar diyorum keşke eşini dinleseydin..  :melek:
yeni yine yeniden..!! 8)