kardeş hayırlı olsun.
tekrar uyarmak istiyorum sizi yanlış anlamaz iseniz.lpg taktıracak iseniz iyi araştır.
40.000 tl arabadan 2.000 tl esirgenmez.teleflex veya prins markalarını iyi inceleyin ne demek istediğimi anlayacaksınız.
benim size bazı sorularım olacak cevap verir iseniz sevinirim.(bende 0 düşünüyorum ileride)
siz golf 1.6 sr motor aldınız. düz vites yanlış hatırlamıyor isem.
1-kaç tl maloldu ? fiyat araç teslimindemi netleşiyor? ilk şipariş fiyatı değişmiyormu?
2-metalik farkı ? veya ekstra ek fark oldumu ?
3- şipariş verdikden kaç gün sonra teslim alabiliyorsunuz araç ı ?
Ben senin sorularını cevaplandıyayım.
Bende geçen hafta sıfır jetta siparişi verdim.Hatta yarın adını koymak adına ön kapora vericem.
1)Maliyetini Murat Bey söyler.
Öncelikle internete görmüş olduğunuz fiyatlardan araç almak isterseniz alıcanız bayinin elinde yani stoklarında hangi sınıf ve renkte araç varsa onu tercih ediyorsunuz.Hemen teslim edip o anki şartlar neyse aracı teslim ediyorlar.
Eğer benim gibi özel bi sipariş verir isen araçlar yurtdışından ithal edildiği için ve EUR kuruna bağlı olduğu için aracın teslim edileceği gün kur kaçsa ondan fatura edilip sana teslim ediliyor.
2)Metalik renk için fark ödeniyor.Bununda internet sitesinde baz fiyatları var.Yanlız bu fiyata birde ötv bindiriyorlar.Örneğin 1.150,00 TL ise + ötv = 1.500,00 TL oluyor.(Bu rakamlar farazi rakamlar yetkili satıcılar daha net bilgi verir.)Bu rakamıda arabanın baz fiyatına ilave ediyorlar.
3)Gelelim aracın teslim süresi yukarıda dedim gibi gitmiş olduğunuz bayinin elinde o günün koşullarında hangi sınıf ve renkte araç varsa
onu size teslim ederler.
Ama yok kardeşim benim yaptığım gibi ben metalik renk istiyorum.Rengi şu.Sınıfı highline olsun dersen.Bana verilen süre 4 ay.Golfler içinde sormuştum ortalama gene bu sürelerde teslim ediyorlar.
Sipariş aşaması nasıl geşiyor.Bayiye gidiyorsunuz .İstemiş olduğunuz aracı siparişini açtırıyorsunuz.Bayi siparişi sisteme giriyor.Doğuşun bayilere vermiş olduğu kotalar var.Sizin siparişiniz ilk önce doğuş tarafından onaylanıyor.Sonra yurt dışına sonra yapım aşamasına başlanıyor.4 ay sonrada minimum 3 ay dendi size teslim.
Umarım bu bilgiler işine yarar.Maliyet konusunda Murat Bey sizi bilgilendirsin.