arkadaslar golfume spoiler alacagım. R32 spoiler baktım oda cok küçük varlıgı yoklugu belirsiz hatta sıte de biri satıyor. Ne yapmalıyım
zevkler kesinlikle tartışılmaz ama ben herhangi bir ürünü getirirken kendi arabamda kullanmayacağım malzemeyi getirmiyorum. hem kalite hem görsel zevk olarak... R32'nin ebatları dediğiniz gibi küçük,varlığı yokluğu bir ama zaten onun güzelliği de orada. R32 spoileri olan bir Mk4 ile spoilersiz bir Mk4'ü yan yana koymadan bunu farkedemezsiniz. Ama o küçücük parça arabanın arkasını inanılmaz şekilde toparlıyor ve bunu yaparken arabanın fabrika çıkışı üzerinde ki orjinal parçası gibi durarak göz yormuyor. Büyük ebatlı spoyler ise arabada gerçekten emanet duruyor. Bundan önce örnek olarak 2 adet ABT modeli Mk4 için spoyler getirtmiştim kendim de beğenmediğimden maliyetinin oldukça altına sahibinden de 60 liraya elden çıkarttım gitti
benimkisi boyada şuan terslik çıkmaza öğleden sonra takılcak )
adem abi hayırlı olsun. Taktırdıkdan sonra fotoyu paylasırmısın
tabiki umut..hele bi takılsında..uzun zamandır bu spoileri bekliyorduk sonunda değdi beklediğimize kesinlikle tavsiye ediyorum..
abi birde bana saglam elektrıkçi lazım cok saglam olması gerekiyor. Gostergeyi sokturecegim sis farı falan taktıracagım
kaportacımla görüştüm öğleden sonra takılcak spoilerim