tork anahtarı olmadığı için normal ve yıldız tornavidalar ile denedim ama başarılı olamadım. düz tornavidamın ağzı geniş geldi vidanın içine girmedi yıldızlar ise küçük geliyor. bi tork anahtar takımı almam lazım sanırım. aracın başka yerlerine de lazım oluyor. torpidomun altından bir vida düştü o da tork yerine sıkmak için ona da lazım.
ama buzzer ile ilgili aklıma şu geldi. benim bu buzzer sorunu aracımın teybini değiştirdikten sonra oldu bi alakası olabilir mi? aracı aldığımda üzerinde sony bi cd çalar vardı cd çaları bozuk olduğu için ben roadstar ın şu sadece usb ve sd kart çalanlarından aldım 50 tl ye onu bağlattım. soketi uyuyordu fakat her kontağı açıp kapatmada teyp ayarlarını sıfırladığı için sokette bi kesme işlemi veya ses bağlantılarında mı ne bi ters bağlama işlemi filan yapıldı. hem önceki sony cd çalar bağlıyken hemde bu teybi bu işlemler yapılmadan direk soketini bağladığımızda anahtarı kontaktan çektiğimde (sanırım ses sisteminden arabanın orjinal bi özelliği bu tam bilmiyorum sizin araçlarda var mı?) dırıdıt dırıdıt diye bi uyarı sesi geliyordu o işlemler yapılınca kayboldu. bu buzzer sorunu da burdan tetiklenen birşey olabilir mi acaba?