Benim cok hosuma gitti hatta bayildim arabam siyah olsa senden ozenti yapabilirdim belkide galatasarayli oldugum icin bu kadar begendim
Çok teşekkürler kardeşim ah benim araba beyaz olsa neler yapcam da siyahla anca bu kadar oluyor Bende galatasaraylıyım takımımda nasibini almış oldu anlayan alamancı anlamayan galatasaraylı der
Ben napiyim benimki fume yapicak hic bisey yok nerdeyse Ama keske siyah olsaydi dedim resmi gorunce Ayrica dikkat et galatasaray zannedipde baska takimi tutanlar bisey yapmasin eskiden bizdeki gs plakali araci baya kotu yapmislardi
jantlarla beraber güzel uyum yakalamışsın umarım kapalı garajın vardır. antalyada birşey olmaz çok almancı geliyor oralara
Baya hazirlikliymissin sende Bisey olcagini zannetmiyorum ya kapali garajinda varmis tamam iste bizimkini sokakta cizmislerdi park halideyken
Yok ya tek korkum öyle çoluk çocuğun veya küçük beyinli insanların bilerek zarar vermesi, ilk aldığım zamanlar esirgedikce nazar değiyordu şimdi o kadar üstüne düşmüyorum birşey de olmuyor. Gören içinden benim beğendiğim arabalara söylediğim gibi MAŞALLAH desin yeter başka bişeye gerek yok