İlk once MASALLAH ile baslayalim folyo guzel bi detay olmus.Haydar ve biber gazi olayina gelirsek,tedbiri eldem birakmamak lazim garip insan cok piyasada bende birer tanr bulunduruyorm arabada
Bulusmada da soyledım burda da soylıyeyım ne zaman gorursemde soylerım MASALLAH Alper GermanStyleAntalya yapıstırmasınıda beklıyorum Tekrardan Masallah..
Bende aldım yapıstırıcam yarın beyaza gıdıyor. aldıgımız arkadasın aracı gorduysen aynısını yapacam :d
Benım aracta yay yok o basık arac yazısını ters yapıtırsam nasıl olur
Çok teşekkürler yağız ali 6-7 senedir aktif şekilde trafikteyim kullanmak 2 kere nasip oldu onlar yanımda olmasaydı muhtemelen ya sakat kalmıştım ya da hastanelik olmuştum bir seferinde biber gazını 3 kişiye sıktım sonra dövmeye acıyıp arabadaki suyla yüzlerini yıkadım diğeri babam yaşında bi adamdı yazık oldu aklıma geldikce üzülürüm
Aman diyim yapistirma yaysiz arabaya o stickeri,bugun zulüm stock bi micrada gordum yeminlen inip sokesim geldi
maşallah bea...
kardeşim, dürüst olmak gerekirse önceki işlerin kadar beğenmedim, renklerle falan da ilgili bir durum değil. ama dediğim gibi hala zevkli bir adam olduğunu düşünüyorum