İyi gunler arkadaslar yaklasik 7-8 aylik golf binicisiyim ve henuz kendime bir usta bulamadim bakima gittigim ustada isciligini begenmedim ve fiyati pahali geldi acaba bakimi duzenli yaptiracagim ankarada usta önerenilirmisiniz
şaşmazda onur oto var aydın usta 0535 865 39 64 telefonla fiyat alın isterseniz yaptıracağınız işlemlerle ilgili. işçiliği düzgün esnaflığı iyi bir ustadır, memnun kalacağınızı düşünüyorum kardeşim. vesselam
Yakup Usta Var İvedikte Ankara Eskihisar'da Başustaydı.İvedikte Boynuzların orada..Siteden 3 Kişi Falan Gönderdim Çözdüremediği Sorunları Ucuz Maliyete Çözdürmüş Ve Bana Dua Ediyolardı..Hem Uygun Hem Kaliteli Bir İnsan Ben Kefilim.Yakup Usta: 0507 993 51 63 Ben 3 Yıldır Ondan Başkasına Arabanın Kaputunu Açtırmam Gidin Sizde Öyle Olacaksınız )Akyurttan Kürşat Gönderdi Deyip Selamımla Giderseniz Yardımcı Olacaktır Fazlasıyla.
Bende Kürşat kardeşimin tavsiyesine uyarak 6aydır yakup usataya gidiyorm. Ustalığı esnaflığı ve fiyat konusunda uygunluğu tek kelimeyle harika.. Ayrıca sohbetide çok güzel tam bir Vw hayranı ve ustası:) Kürşat kardeşim fırsat bulmşken sanada teşekkür ediyorm Yakup ustayı tavsiye ettiğin için