Gönderen Konu: Ankara'da Arabamı Götürebileceğim Usta!  (Okunma sayısı 17118 defa)

Çevrimdışı ercanuzun06

• Profili Görüntüle
Ankara'da Arabamı Götürebileceğim Usta!
« : 19 Şubat 2012, 19:32:12 »
İyi gunler arkadaslar yaklasik 7-8 aylik golf binicisiyim ve henuz kendime bir usta bulamadim bakima gittigim ustada isciligini begenmedim ve fiyati pahali geldi acaba bakimi duzenli yaptiracagim ankarada usta önerenilirmisiniz

Çevrimdışı eren06

• Profili Görüntüle
Ynt: Ankara'da Arabamı Götürebileceğim Usta!
« Yanıtla #1 : 20 Şubat 2012, 14:27:30 »
kardeş öyle iyi bi usta bulursan banada haber ver.....

Çevrimdışı salihsefa

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #2 : 20 Şubat 2012, 16:06:12 »
şaşmazda onur oto var aydın usta 0535 865 39 64 telefonla fiyat alın isterseniz yaptıracağınız işlemlerle ilgili. işçiliği düzgün esnaflığı iyi bir ustadır, memnun kalacağınızı düşünüyorum kardeşim. vesselam
Sev seni seveni hâk ile yeksan ise, sevme seni sevmeyeni Mısır'a sultan ise.

Ehli irfan arasında aradım kıldım talep, Her hüner makbul imiş, İlla Edeb illa edeb

Çevrimdışı burack23

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #3 : 20 Şubat 2012, 23:06:57 »
Şaşmaz da tekinler  ve özdem oto iyidir.

Çevrimdışı KrsTNcK

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #4 : 20 Şubat 2012, 23:53:05 »
Yakup Usta Var İvedikte Ankara Eskihisar'da Başustaydı.İvedikte Boynuzların orada..Siteden 3 Kişi Falan Gönderdim Çözdüremediği Sorunları Ucuz Maliyete Çözdürmüş Ve Bana Dua Ediyolardı..Hem Uygun Hem Kaliteli Bir İnsan Ben Kefilim.
Yakup Usta: 0507 993 51 63 Ben 3 Yıldır Ondan Başkasına Arabanın Kaputunu Açtırmam Gidin Sizde Öyle Olacaksınız :))
Akyurttan Kürşat Gönderdi Deyip Selamımla Giderseniz Yardımcı Olacaktır Fazlasıyla.

Çevrimdışı YASİN-GHOST

• I LOVE YOU GERMANY STYLE
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #5 : 21 Şubat 2012, 00:02:55 »
İyi gunler arkadaslar yaklasik 7-8 aylik golf binicisiyim ve henuz kendime bir usta bulamadim bakima gittigim ustada isciligini begenmedim ve fiyati pahali geldi acaba bakimi duzenli yaptiracagim ankarada usta önerenilirmisiniz

12 senelik transporter binicisiyiz.aldığımızdan beri aynı ustaya gider arabamız.her arızasınıda bulmuştur ve yapmıştır.önceden volkswagen eredeydi sonra kendi dükyanını açtı.iskitler misali usta değildir.BAŞKENT OTO SANAYİ SİTESİNDE ÇETİN VOLKSWAGEN NERESİ DERSEN HEPSİ GÖSTERİR.ZATEN SANAYİDE BİLİNEN EN KÖKLÜ USTALARDAN BİRİSİ.BENDE GİTMENİ TAVSİYE EDERİM.PİŞMAN OLMAZSIN. ;)

http://www.cetinvw.com/anasayfa.html
« Son Düzenleme: 21 Şubat 2012, 00:08:58 Gönderen: YASİN-GHOST »
HERKES HAKETTİĞİNİ YAŞAR . . .

Çevrimdışı freegane

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #6 : 21 Şubat 2012, 00:24:18 »
şaşmazda onur oto var aydın usta 0535 865 39 64 telefonla fiyat alın isterseniz yaptıracağınız işlemlerle ilgili. işçiliği düzgün esnaflığı iyi bir ustadır, memnun kalacağınızı düşünüyorum kardeşim. vesselam

Onur deme bana,adama direksiyondan ses geliyor normal değil diyorum,yok abi normal bu ses diyor. Bu 3. T5'im normal olsa bilirim diyorum bunda bişey yok dedi iyi dedim çıktım babamı Doğuş'a gönderdim bu sese baktır diye 2500 lira girdi direksiyon bilmem nesi arızalıymış (geçmiş zaman unuttum şimdi) değişti. Ayhan ustaya kalsak yolda kalırdık,bir daha babamıda göndermedim.

Çevrimdışı BLaZe_06

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #7 : 21 Şubat 2012, 00:50:34 »
Valla Başkan Ben Kendimi Bildim Bileli Vw Den Şaşmadım Gimatın Orda Erciyes İşyerlerinde Test Oto Var.. Modla Da İlgiliysen Usta Motorsporlarında Çalışmış Daha Önce :) Tavsiye Ederim..

Çevrimdışı ercanuzun06

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #8 : 22 Şubat 2012, 01:40:51 »
Burack23 dediklerin arastirdim bana pahali geldi cok pahali yaptilar kursat ilgin icin tesekkur ederim ariyacagim ustayi saolasin araban halen duruyor mi

Çevrimdışı ercanuzun06

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #9 : 22 Şubat 2012, 01:43:12 »
Valla ben arabami bakimi edip chiplemek istiyorum ondan uygun bi yer ariyorum blazeE

Çevrimdışı BLaZe_06

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #10 : 23 Şubat 2012, 00:17:21 »
Benim Ustaya Bir Sor Derim Ben.. Yarın Dükkana Gidince Kartından Bakar Söylerim Tam Adresiyle Numarasını.. Adam Motorsporlarında Çalışmış Anlayabilirlerde..

Çevrimdışı 006jc332

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #11 : 23 Şubat 2012, 12:06:32 »
şaşmaz yıldırımlar snaayi sitesinde ŞEF OTO.. muhammet usta var doğuş otodan ayrılma işinin gerçekden ehlidir. Gerçekden bilgili ve konuya hakim ezbere iş yapmayan sanayi ortamı bulunmayan özel bir servistir.Fiyatları işçiliğide gayet uygundur.1733.sokak 28/a 0534 688 39 89

Çevrimdışı cagri_2004

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #12 : 23 Şubat 2012, 14:25:26 »
Yakup Usta Var İvedikte Ankara Eskihisar'da Başustaydı.İvedikte Boynuzların orada..Siteden 3 Kişi Falan Gönderdim Çözdüremediği Sorunları Ucuz Maliyete Çözdürmüş Ve Bana Dua Ediyolardı..Hem Uygun Hem Kaliteli Bir İnsan Ben Kefilim.
Yakup Usta: 0507 993 51 63 Ben 3 Yıldır Ondan Başkasına Arabanın Kaputunu Açtırmam Gidin Sizde Öyle Olacaksınız :))
Akyurttan Kürşat Gönderdi Deyip Selamımla Giderseniz Yardımcı Olacaktır Fazlasıyla.

Bende Kürşat kardeşimin tavsiyesine uyarak 6aydır yakup usataya gidiyorm. Ustalığı esnaflığı ve fiyat konusunda uygunluğu tek kelimeyle harika.. Ayrıca sohbetide çok güzel tam bir Vw hayranı ve ustası:) Kürşat kardeşim fırsat bulmşken sanada teşekkür ediyorm Yakup ustayı tavsiye ettiğin için :)

Çevrimdışı KrsTNcK

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #13 : 23 Şubat 2012, 23:07:11 »
Bende Kürşat kardeşimin tavsiyesine uyarak 6aydır yakup usataya gidiyorm. Ustalığı esnaflığı ve fiyat konusunda uygunluğu tek kelimeyle harika.. Ayrıca sohbetide çok güzel tam bir Vw hayranı ve ustası:) Kürşat kardeşim fırsat bulmşken sanada teşekkür ediyorm Yakup ustayı tavsiye ettiğin için :)
Rica ederim bende sık sık gider muhabbet ederim arada yardım ederim çok muhabbeti tatlı bir insandır görüşürüz oradada birgün inşallah :)