Gönderen Konu: Ankara'da Arabamı Götürebileceğim Usta!  (Okunma sayısı 17114 defa)

Çevrimdışı salihsefa

• Profili Görüntüle
Ynt: Ankara'da Arabamı Götürebileceğim Usta!
« Yanıtla #14 : 24 Şubat 2012, 00:26:57 »
Onur deme bana,adama direksiyondan ses geliyor normal değil diyorum,yok abi normal bu ses diyor. Bu 3. T5'im normal olsa bilirim diyorum bunda bişey yok dedi iyi dedim çıktım babamı Doğuş'a gönderdim bu sese baktır diye 2500 lira girdi direksiyon bilmem nesi arızalıymış (geçmiş zaman unuttum şimdi) değişti. Ayhan ustaya kalsak yolda kalırdık,bir daha babamıda göndermedim.

ben bi sıkıntı yaşamadım gani bikaç yıldır farklı vw ler götürdük şikayetimiz olmadı ayhan ustayı bilmiyorum ama aydın abi hakkat ustadır ;)
Sev seni seveni hâk ile yeksan ise, sevme seni sevmeyeni Mısır'a sultan ise.

Ehli irfan arasında aradım kıldım talep, Her hüner makbul imiş, İlla Edeb illa edeb

Çevrimdışı okaykay_1

• okay kaygusuz
    • Profili Görüntüle
  • Otomobil: 2001 1.9TDİ + yazlım mk4
« Yanıtla #15 : 24 Şubat 2012, 13:10:14 »
şasmazda gürel wosvagen
Meğer aşk varmışta biz onu sadece insanlarda aramışız.. tdi

Çevrimdışı freegane

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #16 : 25 Şubat 2012, 01:22:48 »
ben bi sıkıntı yaşamadım gani bikaç yıldır farklı vw ler götürdük şikayetimiz olmadı ayhan ustayı bilmiyorum ama aydın abi hakkat ustadır ;)

benim ustalarım farklıdır,genelde bakım işlerinde kendi parçamı kendim seçer alırım yaptığım modifiye tarzı işleri de kendim araştırır değişecek parçaları alır gider servisime uygulatırım. babam da sıfır aldığı transporterları doğuştan başka yere götürmez,bir tane siyah almıştı ikinci el onu servise sokmadı Aksaray'lı diye gitti Onur'a ben bir kere babamla beraber gittim onda da başıma bu olay geldi.İnsan hata yapar gözden kaçar normaldir ama üstüne basa basa bu ses normal değil dediğim halde normal bunda bişey yok dediği için bu kadar kızgınım :)

Çevrimdışı salihsefa

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #17 : 25 Şubat 2012, 12:52:47 »
çözemediği bi sıkıntı için alakasız parçalar değiştirip fuzuli masraf açan ustaya nazaran yine iyidir be gani  :) bu kusuru tolerable görüyorum  ;D keşke doğuşa gitmeyip bi başka ustaya daha sorsaydınız, belki o kadar külfetli olmazdı. onura giden şu an 4 vw miz var. Bora, caddy, t4 caravelle, polo 6n2  evvelcede 2 T4 daha götürüyorduk satmadan evvel, sıkıntı yaşamadık.

şasmazda gürel wosvagen

güreli tavsiye etmiyorum, bizde T4 varken gitmiştik, işçiliğine felan lafım yokta, biraz kazıkçı gibi birde arabayı oraya bıraktık bizi şaşmazın girişine bırakacaktı abimle, kendisi ankara tarafına gidiyormuş, adam servise bırakılan arabayla çıkıyor kendi arabası dururken. hadi tecrübe için deseem sanayi içinde yap tecrübeni haksızmıyım? ben garipsedim bayağı bi bu durumu
Sev seni seveni hâk ile yeksan ise, sevme seni sevmeyeni Mısır'a sultan ise.

Ehli irfan arasında aradım kıldım talep, Her hüner makbul imiş, İlla Edeb illa edeb

Çevrimdışı ozkan_misirli

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #18 : 27 Şubat 2012, 16:46:33 »
şaşmazda onur oto var aydın usta 0535 865 39 64 telefonla fiyat alın isterseniz yaptıracağınız işlemlerle ilgili. işçiliği düzgün esnaflığı iyi bir ustadır, memnun kalacağınızı düşünüyorum kardeşim. vesselam
:tamamdir Bende sürekli oraya giderim. Muammer ustaya
Ya yol ol, ya yol ver ya da yoldan çekil

Çevrimdışı pilotmk2

• 1991 1,6 tdi golf mk2
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #19 : 27 Şubat 2012, 21:30:56 »
ivedik emek oto genç servis tecrübeli eli çabuk  hesaplı  :tamamdir

Çevrimdışı okaykay_1

• okay kaygusuz
    • Profili Görüntüle
  • Otomobil: 2001 1.9TDİ + yazlım mk4
« Yanıtla #20 : 03 Nisan 2012, 17:00:07 »
çözemediği bi sıkıntı için alakasız parçalar değiştirip fuzuli masraf açan ustaya nazaran yine iyidir be gani  :) bu kusuru tolerable görüyorum  ;D keşke doğuşa gitmeyip bi başka ustaya daha sorsaydınız, belki o kadar külfetli olmazdı. onura giden şu an 4 vw miz var. Bora, caddy, t4 caravelle, polo 6n2  evvelcede 2 T4 daha götürüyorduk satmadan evvel, sıkıntı yaşamadık.

güreli tavsiye etmiyorum, bizde T4 varken gitmiştik, işçiliğine felan lafım yokta, biraz kazıkçı gibi birde arabayı oraya bıraktık bizi şaşmazın girişine bırakacaktı abimle, kendisi ankara tarafına gidiyormuş, adam servise bırakılan arabayla çıkıyor kendi arabası dururken. hadi tecrübe için deseem sanayi içinde yap tecrübeni haksızmıyım? ben garipsedim bayağı bi bu durumu
dogru haklısın fiyatta ccazip degiller ama ustalıklarına bişey demiyorum ben motor aksamı için hep ona giderm genelde t4lerimz oldu bircok. birde elektrk arslanlar onlara gıcıgım hiç gitmem acayıp ne tutturursam hesabi ben kavga ettim para bile vermedm:D
Meğer aşk varmışta biz onu sadece insanlarda aramışız.. tdi

Çevrimdışı PROshield

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #21 : 03 Nisan 2012, 23:31:42 »
12 senelik transporter binicisiyiz.aldığımızdan beri aynı ustaya gider arabamız.her arızasınıda bulmuştur ve yapmıştır.önceden volkswagen eredeydi sonra kendi dükyanını açtı.iskitler misali usta değildir.BAŞKENT OTO SANAYİ SİTESİNDE ÇETİN VOLKSWAGEN NERESİ DERSEN HEPSİ GÖSTERİR.ZATEN SANAYİDE BİLİNEN EN KÖKLÜ USTALARDAN BİRİSİ.BENDE GİTMENİ TAVSİYE EDERİM.PİŞMAN OLMAZSIN. ;)

http://www.cetinvw.com/anasayfa.html

+1